היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה בנות ב12,12 עברנו צילום רחם , הכל תקין ברוך השם , אחרי יומיים של דימום חזרנו לעשות אהבה ב14.12והכל היה בסדר ,פתאום ביום חמישי אחרון אני רואה כתם ואני רק ביום 21 לוסת (במהלך צילום הרחם נאמר לי שאני קראת ביוץ ,שברגע שאין דימום צריך ליהות דימום ) אז אני לא יודעת בוודאות מתי היה ביוץ (אני חושבת שפספסנו אותו כי הייתי יומיים עם דימום ) החודש אנחנו בלי טיפולים בגלל צילום רחם , אתמול כבר הייתה לי הפרשה ורודה והיום כבר אדומה (היום אני ביום 24 לוסת- וסת אחרונה הייתה ב30.11 ) מה קורה ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי , הייתי בטוחה שאני מקבלת בסוף חודש ,אפילו הזמנתי תור ל3.1 , עכשיו צריך להקדים את תור , אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף . נראה איך עניינים התגלגלו.
/]
12 תגובות
עמוד 1
תיקון טעות שברגע שאין דימום צריך לעבוד.
/]
מהממת, קודם כל תרגעיי!! לפי ה שהבנתי יש פעמים שבביוץ יוצא טיפה דם.. יכול להיות שזה היה ביוץ.. תנסי להרגע ולעבוד.. בעז"ה בקרוב :)
לא נראה מאמי , פשוט נראה שהפעם וסת הקדימה בגדול , למרות שעדיין רק בניגוב (סליחה ממכן ) אם בייצתי אז כבר בשבוע שעבר(אחרי צילום רחם )
/]
ממוש חברות שעשו צילום רחם סיפרו לי גם על דימומים והכתמות...אולי זה עוד לא מחזור?
לא יודעת יסמיני , אבל היה הכל נקי , רק ביום הצילום עצמו ולמחרת היה דימום ואחר כך מיום שישי עד חמישי אחרון הכל נקי וביום חמישי אחרון הבלאגן התחיל ,קודם שהיו כתמים בודדים ואתמול קצת הפרשה ורודה והיום בבוקר כבר אדומה( ואני ביום 24 לוסת )
/]
אוי ממוש איזה מוזר.... הכי טוב שתתקשרי לרופא ותשאלי
כבר הזמנתי לי תור ליום חמישי , ובערב אני אדבר איתו , אבל בטח עוד יום או יומיים תגיעה וסת.
/]
מרגוש... גם לי כמה ימים אחרי הצילום רחם עדיין היה לי הכתמות וטיפה דימום..זה לא אומר שלא היה ביוץ..ושזה ווסת... בשורות טובות בע"ה!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
היי, מקווה לבשורות טובות ממך... יש לי שאלה.. הרופא שלי המליץ לי על צילום רחם... איך הבדיקה? ממש כואבת?
חן
אביה מאמי ,אצלי גם היו הכתמות ודימומים לאחר צילום רחם ביום של צילום ולמחרת , אך משישי ועד יום חמישי הכל היה נקי וביום חמישי בצהריים ראיתי כתם ,היום אני כבר 12 ימים לאחר צילום רחם. טוב בינתיים הכתמות , סביר להניח עוד יומיים או שלושה תגיעה וסת. וחן לשאלה שלך הבדיקה אכן כואבת אבל אפשר לסבול תקחי לך שני כדורים של נורופן לי אישית זה עזר , כאבים משתנים מאישה לאישה .
/]
מרגוש דיברנו על זה בפייס הצעתי לך להתקשר למוקד אחיות דיברת איתם?
לדעתי- במידה ועדיין הכתמות אז אולי השתרשות לא????
אוראלי דיברתי עם אחות , היא אמרה לי לעקוב אחרי זה כמו שאת אמרת לי, בינתיים עם הכתמות ,הגוף נראה לי משתגע בלי איקאקלומין ואוביטרל. טוב נראה. למרות שאני מאד סקפטית , בקושי היינו ביחד בגלל צילום רחם לפני וגם אחרי . תודה רבה בנות על עזרה ותגובות.