היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
טוב.... אז אני ראשונה
אני שולי בת 30 גרה בחדרה אמא לאביגיל בת 5 מיכל בת 4 איתן בן 2
אני שרון, בת 42 מבת חפר. אמא ל - 4, שגיליהם כתובים בסרגלי החתימה שלי. אני פסיכותרפיסטית בעלת תואר שני בהכשרתי, ומעבר לעבודה קבועה, אני מנהלת את פורום תמיכה נפשית באתר זה. אשמח להכין חבילה שכולה פורים לענקית שלי, ואשמח לקבל כל דבר, שאין לי ספק שיגיע רק מתוך כוונות טובות.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
שרון - כל דבר? את בטוחה?????? טוב, אז אני אשלח לך חבילת כביסה, אשמח לקבלה נקייה ומקופלת בעוד חמישה ימים
באמת מצחיק מאד אורטל... הגבלתי ב"מתוך כוונות טובות"!!!!!!!!!!!!!!! חבילת כביסה נקיה ומקופלת בתוך 5 ימים?... פחחחחחחחחחחחחחחחח! כוונות טובות של מי למי בדיוק?... (נ.ב.: אני לא מכבסה) אגב, כנסי לשרשור של הלוחשת. לנקיונות. אולי תקבלי רעיונות.
שלום... אני עירית אם כבר קצת מידע... חחחח אחותו של עדי קייזמן , וכן... אסתי גינזבורג היא גיסתי!!!!!! אמא של אלירן שיהיה בן 7 בעוד פחות משבועיים ליעל שתיהיה בת 5 במרץ ומיכל בת שנה אני גרה ברחובות !
תמי המאמי והשנה אני לא משתתפת במשחק
על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
שרוני - נראה לך?! שיקפצו, קשה לי לעזוב אותה כזו פיצית - זה פשוט עוול!!!!!!! קבעתי עם בעלי בסוף שאחזור בתחילת מרץ. עדיין היא תהיה פיצית, אבל רגשות האשם יהיו פחותות יותר.....
עירית דוד - חייבת להבין - כששואלים אותך שאלה על עצמך זה הדבר הראשון שעולה לך? שאת אחותו של... וגיסתה של... ? נו, ומה בעצם רצית לומר בכך? שגם להם צריך לשלוח הפתעונת בחבילה? בקיצור - מה זה קשור?