איפה כל התשיעיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה פה? אני מרגישה לבד במערכה

יעל
17 תגובות
עמוד 1
  • זה די מצחיק שביום התאריך המשוער שלי בועז יהיה בן חודש
  • שימרית לא מצחיק

יעל
  • אני נחשבת????
    חחחחחחח

טוב לא מענין אותי אני נדחפת בכוח!!!
    לפי המחזור אני אמורה להיות בשתיעי (לפי הדופק שינו לי שבוע אחורה)

יעלי גם אצלי מתנחלים עד הסוף, ככה זה שיש להם דופלקס מפואר עם מיזוג אוויר מרכזי וכל הפינוקים.

[
  • ושמיניות נחשבות?

• איך בא לי גם:)
  • ליבי לא רק שאת לא נדחפת, ניראה לי שבסוף גם תלדי לפני

בינתיים אין סימנים של יציאה מהבונבונה, חוץ משבת שעברה שהיו כמה צירים כואבים שנעלמו.

יש לי יום שלישי מוניטור, נו אולי בכל זאת ישלחו אותי ללדת, למרות שאסור לי זירוז כי הראשון היה קייסרי.
    יעל
  • חתום אני יולדת אחרייך.
    גם לי אסור זירוזים גם אצלי הבכור היה קיסרי.

וואו אז אנחנו ממש דומות בקטע הזה.
    אני בחששות שאצתרך שוב פעם קיסרי - ממש לא בא לי.
    במיוחד, אחרי הלידה הרגילה (תוך שעתיים היתי נינג'ה על הרגליים אחרי מקלחת וכו').

מה שיש לי לאחל לך..... שתהיה לך לידה קלילה כמו של תרנגולת.
    והכי חשוב שתצאי בידים מלאות.
    ורק כי אני אוהבת אותך אני מעניקה לך קישטא עסיסית מעכשיו!!!
    אז
    קישטא

[
  • נשמה טובה את!!!

גם אצלך הלידה השניה היתה טבעי? אוי איזה הבדל של שמים וארץ?
    כל כך התלהבתי שאני מתקלחת לבד אחרי הלידה ועומדת על הרגליים וצוחקת ויכולה ללכת לראות את הבן שלי בחדר ילודים... אוי זה היה פשוט היי מטורףףף

תחזיקו לי אצבעות שגם הלידה הזו תהיה טבעית

יעל
  • אני מחזיקה את כל האצבעות גם ברגליים....
  • רוניתאי

ראיתי בהודעה קודמת שלך שאת לא יכולה לקבל אפידורל כי יש לך עקמת בגב.
    את יכולה לפרט איזה עקמת ובאיזה חוליות ?
    אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כי לי יש עקמת בחוליות L4-L5 ובכלל לא ידעתי שלא ניתן לקבל אפידורל ובלידת תאומות שלי ילדתי קיסרי כי הראשונה היתה עכוז ועשו לי את הניתוח עם אפידורל לא שאלו אותי על שום עקמת ואני מצידי לא אמרתי כלום כי זה בכלל לא עלה לי במחשבות עד לרגע זה
  • אני כבר לקראת סוף תשיעי ביום חמישי נכנסת לשבוע 40 והקטנה רוצה להישאר בפנים יש תסמינים פה ושם ואני מקווה שגג יומיים היא תצא כבר כואב לי כל הגוף ואני רוצה שהיא תצא החוצה
  • היי טל שמי יעל, נעים מאוד

יעל
  • היי גם אני פה ! את ממש לא לבד במערכה...

כבד, מפחיד, מלחיץ, ומה לא...

היום בערב בעזרת השם נארגן את התיק של ללידה..

צריכה עוד לקנות חזיות להנקה לפחות אחת...
    מאוד מאוד מתרגשת במיוחד שאני לא יודעת לקראת מה אנחנו הולכים.
    נקווה רק רק רק לטוב מבורא עולם!

• אז רגע....
    מה אמרנו על שמיניות???

• מה יכול להיות גם למי שיש עקמת האפידורל לא משפיע גם לי יש עקמת לא שאלו אותי והזריקו לי אפידורל ולא השפיע? מעניין את חושבת שאני צריכה לשאול לגבי ההריון הנוכחי?
  • רוניתאי
    טל
    ושיננית שלום לכן
    אני חדשה פה וראיתי את ההתכתבויות שלכן-הנושא שקשור גם אליי
    עקמת בגב.
    אני עכשיו בשבוע 10 להריוני הראשון- ידעתי שאי אפשר לקבל אפידורל -מאחד הרופאים שעוד הייתי בביקורות אחרי הניתוח הוא אמר שרוב הסיכווים שלא יקחו סיכון ולא יתנו לי אפידורל בלידה . -הניתוח היה כמעט לפני 8 שנים.
    אשמח אם תסבירו לי איך הלכה הלידה שלכן , איזה משככי כאבים אחרים ניתן לקבל? כי לפי מה שהבנתי זה לא הריון ראשון שלכן.

תודה רבה
  • שיהיה לכולן בשעה טובה ושבע"ה יעבור בשלום ובקלות ותחזרו בידיים מלאות עם האוצר שלכם!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה