עמותת אפרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני פונה לכל הנשים שנתקלו בעמותת אפרת להגיב על הודעה זאת.
    אני מצויה בבעיה ואני מתלבטת אם לפנות לעמותת אפרת. האם יש מישהי מכן שיכולה לייעץ לי לגבי העמותה, לטוב ולרע.
    תודה רבה.
26 תגובות
עמוד 1
  • אני לא נתקלתי בהם רק שמעתי שהם משכנעים נשים לא להפיל - והם עוזרים לנשים שהחליטו לא להפיל בשנה הראשונה של הילד בדברים בסיסים שהילד צריך - חיתולים בקבוקים מוצצים

עם מותר לשאול למה את צריכה לפנות אליהם?

• הם עוזרים מאד - שמעתי מחברה....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • הם עושים מסע שכנועים להמנע מהפלה באופן מאד אגרסיבי, השאלה מה המטרה שלך לפנות אליהם
    אם זה לגבי סיוע, אני יודעת, כי אחי עושה להם שליחויות בעבודה שלו, שהם מאד עוזרים, שולחים מלא ציוד וחבילות למי שצריכה
    גם לגבי סיוע במסירה לאימוץ וכו' הם מאד עוזרים

את רק צריכה לדעת למה את מעוניינת לפנות אליהם...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני סטודנטית, לא נשואה ונכנסתי להיריון. האבא לא בתמונה. אני שוקלת לעשות הפלה אבל לא יודעת איך זה ישפיע עליי. אני מוטרדת מאוד שכן מצד אחד הייתי רוצה להביא את הילד לעולם, אבל מצד שני אין באפשרותי מבחינה כלכלית, מה גם שזה יהרוס לי את העתיד והלימודים שלי ילכו לפח.
  • אם ככה אל תפני.
    הם עושים התערבות מאד אגרסיבית בכל הנושא, וכן נכון הם עוזרים אבל רק בשנה הראשונה. אח"כ זה את לבד עם הילד!
    ההחלטה אמורה להיות שלך.
    יש כמה אפשרויות העומדות בפנייך, אף אחד לא יכול לספר לך מה יהיה בעתיד.
    תנסי אולי לשתף את הקרובים אליך, ההורים שלך, אולי אחים שלך. שיעזרו לך בהחלטה.

החלטה לא קלה עומדת לפניך... שיהיה לך המון בהצלחה ואני מאחלת לך שתעשי את ההחלטה הנכון ביותר עבורך!!

[
  • מה את לומדת?
    שום לימודים לא הולכים לפח בגלל ילד..
    אני עושה תואר עם 3 ילדים..
  • לפי מה שידוע לי, אם את פונה אליהם בשביל סיוע..הם מספקים לך ציוד ראשוני; מיטה,עגלה,אמבטיה,בגדים ראשוניים וגם טיטולים ומטרנה למשך שנה.

Shelly
  • אני מכירה ודווקא לעומת מה שאומרים
    נכנסתי להריון בגיל 17 ורציתי להפיל
    בסוף החלטתי שלא ופניתי לעמותת אפרת
    הם עזרו לי עם בגדים ראשוניים בקבוקים
    עגלה אמבטיה מיטה בקיצור כל הציוד הראשוני
    ופעם בחודש הם נותנים מטרנות טיטולים ומגבונים
    הם עוזרים המון עד היום שולחים מזך טוב לעילאי ביומולדת
    ובכלל הם עוזרים המון למי שרוצה
    יש עוד איזה עמותה שנותנת כל חודש עד קצת כסף בסביבות ה300
    זה גם עוזר אני רק לא זוכרת איך קוראים לה..
    שיהיה בהצלחה במה שתחליטי

• חברתי הטובה ביותר נכנסה להריון כשהיינו בכיתה יב
    כבר סגרנו על הפלה פרטית ובסוף החליטה לנסות לדבר איתם מה הם יכולים לעזור

אז קודם כל זאת לא סתם עמותה,כל מי שמועסק שם הוא בעל מקצוע,יש שם פסיכולוגיות מהשורה הראשונה
    והם מראים לך את המציאות בפנים,שכל סיבה שבעולם לא מצדיקה בלהרוג את הילד שלך-ומי שקוראת לזה שיכנוע אגרסיבי אז היא ממש טועה

והם גם עומדים מאחורי הדיבור שלהם,לא סתם משכנעים ונותנים לך להתמודד
    אל נותנים לך סיוע כלכלי ונפשי

חברה שלי קיבלה ה כ ל
    מיטת תינוק
    שידה
    עגלה
    חבילת לידה ממש עם הכל:משחות,קרמים,בקבוקים,מוצצים,חיתולים וממש הכל
    וכמובן פעם בחודש מקבלים "אספקה" לאותו חודש של טיטולים ומטרנה
    הבן שלה היום כמעט בן 4 ועד היום היא מקבלת בשבילו מתנה ביום ההולדת

ואגב,היא היום אחרי תואר ראשון ובדרך לתואר שני..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • בס"ד

אני אומרת מנסיון לא שלי אלא של גיסתי הם מאוד עוזרים תומכים אפילו יכולה להגיע אליך מישהי הביתה אם את צריכה עזרה כזו , ומעבר הם ממש לא מה שהתקשורת מציגה אותם הם עושים עבודת קודש וכן ירבו עוד אנשים כמוהם
  • הם ממש לא מכריחים מה לעשות ולא כופים כלום
    יש לי כמה חברות שמקבלות סיוע מהם גם עם את משאירה תפני אליהם
    הם עוזרים בטיטולים לשנה ביגוד ראשוני מוצצים בקבוקים מגבונים
    ועגלה ואמבטיה הם ממש עוזרים
  • אני לא מכירה אותם אישית, אבל אני מבינה שכדי לך לפנות אליהם לקבלת יעוץ ועזרה ותמיכה.

אני מאחלת לך בהצלחה בכל החלטה אשר תקחי.

פלורנסיה
  • אני לא יודעת מה את לומדת
    וחשוב להבין שילד זה לכל החיים אם יש לך תמיכה בבית ואם יש מי יעזור בשנה הראשונה לפחות לשמור על הילד כשצריך כדי שתוכלי להמשיך ללמוד ,אז את ממש לא חייבת לזרוק את הלימודים לפח ! אפשר הכל .אני התחלתי ללמוד עם ילד בן שנתיים לימודים לא קלים עם מלא מבחנים ועוד אחד בדרך ממש בשנה אחרונה שאין לי כמעט אפשרות להיות איתו בבית אבל אני אסתדר איכשהו ,נכון לי יש בן זוג ,אבל אין לנו שום עזרה כמעט . את צריכה קודם להחליט מה את רוצה ... בכל מקרה ממליצה לך להתחיל את התהליך של וועדה בבית החולים כי אם תרצי כן לבצע הפלה אז זה לוקח זמן ועדיף שאת ההפלה אפשר יהיה לעשות בכדורים ולא בגרידה או חלילה לידה מוקדמת . בקיצר בהצלחה בכל מה שתבחרי
  • בתקופה מסויימת בחיי התנדבתי בעמותה הזאת ולכן אני מכירה אותה מאוד מאוד מאוד מקרוב.

זאת עמותה מדהימה, תומכת הן מבחינה פיזית כלכלית והן מבחינה נפשית,
    כמו שרותם כתבה יש שם אנשיי מקצוע מהשורה הראשונה ואת יכולה להתייעץ שם עם כולם וכן הם מראים לך את האמת בפרצוף ממש לא משכנעים בצורה "אגרסיבית"

מעבר לכך את מקבלת הכל הכל הכל עבור הילד שלך עגלה, מיטה, חבילת לידה של כל הדברים הקטנים והגדולים, בחורף תקבלי מלא בגדי חורף שכוללים מעילים ופוטרים ובקייץ בגדי קייץ כל חודש חבילה של מצרכים לתינוק ואם את במצב כלכלי לא פשוט את מקבלת גם ארגז אוכל עם ה-כ-ל חוסך לך קניה ענקית בסופר,
    אני יודעת כי אני הכנסתי את מצרכי המזון לכל ארגז ואת הדברים של התינוקות והכל באיכות טובה.

וחוץ מזה אם את בקשר איתם גם אחרי השנה הראשונה אני חושבת שאפשר להמשיך לקבל עזרה.

בהצלחה, מקווה שתעשי את הצעד הנכון ותשאירי את התינוק שלך חי
  • בעלי מפרנס יחידי וההכנסה מעל הממוצע. פניתי לאפרת בשליש השלישי של ההיריון השלישי וביקשתי מהם עזרה- למרות שהדגשתי שני נגד הפלות התייחסו לבקשתי ונתנו לי עגלה מקסימה כמתנת לידה (העגלה הזו נמכרת בחנויות ב1400 שקלים).
    חבל שהאב לא בתמונה- אני מאמינה שלא יהיה פשוט אבל לדעתי אל תקחי חיים שכבר נוצרו- תני לילד להיוולד והו ימלא את חייך. היום יש מכללות שיש בהן גנים צמודים לילדי הסטודנטים וזה גם במחיר משתלם.
    מחלת לך היריון שלם שבסופו יוולד פרי יצירתך!!!

• מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
    ובהצלחה בהחלטה
  • לשניקווה..
    במקרה אני מכירה את אגודת אפרת כאגודה שעושה ונותנת ליולדת במצוקה ולבנות שמחליטות לעשות הפלה.. אני יכולה להגיד לך שהם עוזרים ותומכים בעיקר בציוד התחלתי ובהמשך הם מסייעים במוצרים עבור התינוק וטיפולו..
    מבחינה פיזית וכלכלית אל תצפי לקבל מהם.. וזה מה שבעצם הכי נחוץ ליולדת בהמשך גידולו של התינוק.. עזרה פיזית כלכלית ואפילו רגשית, בעיקר אם את תגדלי את הנולד לבד..
    לדעתי את צריכה לעשות חושבים, להסתכל הרבה יותר קדימה ולהבין מה יהיה הכי טוב והכי מתאים לך.. הרי כל הצעה שתקבלי, תואיל לך במידה מסויימת
    שזה גם מבורך, אך בשורה התחתונה את זאת שתשארי עם המצב החדש בחייך..
    אני מאחלת לך שתצליחי עם כל מה שתחליטי..
  • בהצלחה מתוקה בכל החלטה

הפלה בחיים לא שוכחים..... זה תמיד ילווה אותך לכל אורך החיים שלך.

• הייתה כתבה מאור נרחבת ומפורטת עליהם בידיעות או בישראל היום לפני כשבועיים ממש של מספר עמודים.

בהצלחה כי החלטתך לא קלה אבל אני מסכימה עם ליבי שיש לשתף את הקרובים שלך אפילו אם את חושבת שהם לא יעזרו. לפעמים אנחנו לא יודעים עד כמה הקרובים שלנו הם בעדנו!

שולחת מלא חיבוקים והכי חשבו שתעשי מה שחשוב לך!
  • אני לא חושבת שכדי לך להפיל הפלה זה משהן שלא שוכחים
    לא מכירה באופן אישי את אגודת אפרת אבל שמעתי שהם עוזרים להמון אנשים
    יש לך משפחה שיכולה לעזור ולתמוך??
    [/center]
  • אני מכירה ודווקא לעומת מה שאומרים
    נכנסתי להריון בגיל 17 ורציתי להפיל
    בסוף החלטתי שלא ופניתי לעמותת אפרת
    הם עזרו לי עם בגדים ראשוניים בקבוקים
    עגלה אמבטיה מיטה בקיצור כל הציוד הראשוני
    ופעם בחודש הם נותנים מטרנות טיטולים ומגבונים
    הם עוזרים המון עד היום שולחים מזך טוב לעילאי ביומולדת
    ובכלל הם עוזרים המון למי שרוצה
    יש עוד איזה עמותה שנותנת כל חודש עד קצת כסף בסביבות ה300
    זה גם עוזר אני רק לא זוכרת איך קוראים לה..
    שיהיה בהצלחה במה שתחליטי

איך מגיעים אליהם?
  • בעה אני חושב ילד זה אוצר עולם שלם אני רווק הלוואי בעה היה לי ילד או ילדה שלי אני תורם לאפרת כסף זה מצווה ענקית
  • בתקופה מסויימת בחיי התנדבתי בעמותה הזאת ולכן אני מכירה אותה מאוד מאוד מאוד מקרוב.

זאת עמותה מדהימה, תומכת הן מבחינה פיזית כלכלית והן מבחינה נפשית,
    כמו שרותם כתבה יש שם אנשיי מקצוע מהשורה הראשונה ואת יכולה להתייעץ שם עם כולם וכן הם מראים לך את האמת בפרצוף ממש לא משכנעים בצורה "אגרסיבית"

מעבר לכך את מקבלת הכל הכל הכל עבור הילד שלך עגלה, מיטה, חבילת לידה של כל הדברים הקטנים והגדולים, בחורף תקבלי מלא בגדי חורף שכוללים מעילים ופוטרים ובקייץ בגדי קייץ כל חודש חבילה של מצרכים לתינוק ואם את במצב כלכלי לא פשוט את מקבלת גם ארגז אוכל עם ה-כ-ל חוסך לך קניה ענקית בסופר,
    אני יודעת כי אני הכנסתי את מצרכי המזון לכל ארגז ואת הדברים של התינוקות והכל באיכות טובה.

וחוץ מזה אם את בקשר איתם גם אחרי השנה הראשונה אני חושבת שאפשר להמשיך לקבל עזרה.

בהצלחה, מקווה שתעשי את הצעד הנכון ותשאירי את התינוק שלך חי
    שלום
    ידוע לך אם הם מגיעים לבית לביקורת ?
    או שצריך להיפגש איתם או שהכל אנונימי?
  • אני סטודנטית, לא נשואה ונכנסתי להיריון. האבא לא בתמונה. אני שוקלת לעשות הפלה אבל לא יודעת איך זה ישפיע עליי. אני מוטרדת מאוד שכן מצד אחד הייתי רוצה להביא את הילד לעולם, אבל מצד שני אין באפשרותי מבחינה כלכלית, מה גם שזה יהרוס לי את העתיד והלימודים שלי ילכו לפח.
    אז תני לי לטפל בתינוק!
    אשמח מאוד!
  • אני לא מכירה אותם אישית, אבל אני מבינה שכדי לך לפנות אליהם לקבלת יעוץ ועזרה ותמיכה.

אני מאחלת לך בהצלחה בכל החלטה אשר תקחי.

פלורנסיה
    היי גילתי ליפני שבועיים שאני בהריון חששתי אך היתקשרתי לאפרת ניתקלתי באורטל מאפרת אישה מקסימה חמה ואדיבה שבאמת נתנה לי אוזן קשבת ובזכותה החלטתי לשמור את ההריון חשוב לי לציין שלא הכריכו אותי והיא בקשר כמעט יום יומי איתי ממש ניהנו חברות היא הייתה זמינה לי ב 4 לפנות בוקר היתקשרתי והיא ענתה מתוך שינה קמה ודיברה איתי בערך חצי שעה בטלפון עודדה אותי וגרמה לי להרגיש ניפלא בנות יקרות אומנם אני רק בהתחלה בקשר אם אפרת אבל אני ממליצה בחום להעזר בהם הם פשוט עושים עבודת קודש
  • אם ככה אל תפני.
    הם עושים התערבות מאד אגרסיבית בכל הנושא, וכן נכון הם עוזרים אבל רק בשנה הראשונה. אח"כ זה את לבד עם הילד!
    ההחלטה אמורה להיות שלך.
    יש כמה אפשרויות העומדות בפנייך, אף אחד לא יכול לספר לך מה יהיה בעתיד.
    תנסי אולי לשתף את הקרובים אליך, ההורים שלך, אולי אחים שלך. שיעזרו לך בהחלטה.

החלטה לא קלה עומדת לפניך... שיהיה לך המון בהצלחה ואני מאחלת לך שתעשי את ההחלטה הנכון ביותר עבורך!!

[
    הם עוזרים במשך שנתיים ולא שנה,ומספקים למשפחה פעם בחודש לא רק מוצרים לתינוק אלא גם מוצרי מזון,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה