אני צריכה עזרה מכן בנות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה עזרה בהתלבטות כלכלית....אנחנו עומדים לפני שיפוץ....לא משהו גדול במיוחד...אבל משהו שאני אצטרך להחזיר בשבילו 1000 ש"ח(פחות או יותר כול חודש)...והאמת-אנחנו ב"ה כן גומרים את החודש...אבל,במצב היום ועם ההתחיבות הזו אנחנו כנראה נכנס למינוסים......טוב,אז החלטנו לצמצם במה שניתן.....
    היום יש לנו ביטוח רפואי פרטי לכול המשפחה (5 נפשות) ב300 ש"ח....וחוץ מזה כמובן מכבי מגן זהב....ב"ה לא יוצא ךי ךהשתמש בביטוח בכלל..ושלא נצטרך...חשבנו לבטל אותו כי זו הרי כפילות עם המגן זהב....
    מה אצן אומרות????חייבת את דעתכן....
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך מניסיון שלי, הביטוח של קופ"ח כללית לא שווה כלום !!
    לא מכסה שום דבר, מלבד הבדיקות של ההריון שהם נותנים החזרים לא השתמשתי בו אף פעם לכלום...
    יש לי ביטוח פרטי בהראל, מעולה, יעיל, מהיר...
    לכן הפסקתי את הכללית פלטינום, או כללית הזב, והשארתי את הביטוח הבסיסי ביותר של קופ"ח ובטחנו את כולנו בהראל...

• מה שאת אומרת אולי פשוט לבטל את המכבי מגן זהב ולהשאר עם הביטוח???נראה לך עדיף.....???
    עכשיו הצלחתי להוזיל את הביטוח לכול המשפחה ב60 ש"ח.....
    וזה גם ביטוח של ילדים חינם ז"א כול ילד שיוולד בעתיד בעז"ה יכנס ללא עלות....
  • לא הייתי מבטלת כזה דבר... חס וחלילה שלא נצטרך

תחפשי אולי יש עוד מקום שבו אתם יכולים לצמצם הוצאות.

אנחנו הוזלנו עכשיו את הפלאפונים+ כבלים+ אינטרנט ממש משמעותית.

מקצצים גם בקניות של השטויות לבית (אנחנו מכורים לשתיה קלה וכל מיני שוקולדים)
    יעל
  • לא לבטל ביטוחים!
    לבטל דברים אחרים ... כבלים הוזלה של תקשורות כולל פלא'... זה יוזיל לך משמעותית מתוך ניסיון אנחנו שנתיים עם הממיר עידן + ומרוצים מאוד.

• אין לנו טלויזיה בכלל....אין לנו פלפונים דור 3 ....משלמים כול חודש ל2 פלאפונים 100 ש"ח.....אינטרנט לחודש(שוקלים ברצינות לבטל) 160 ש"ח משתמשים באינטרנט הביתי אולי פעם בחודש....
    אין מדיח..בקושי משתשמים במייבש אין מזגן מרכזי.....
    אנחנו לא הולכים למסעדות,בילוים וכו'.....
    קונים לילדים ביגוד טוב ומשתדלים שלא יעלה הרבה(בביגוד טוב אני לא מתפשרת מעדיםה פחות חולצות ויותר טובות.)ביגוד טוב =פוקס,שילב,גולף , לא יותר מזה לא מותגים וכו.....
    אני ממש ממש חוסכת על עצמי בקושי קונה דברים לעצמי משתדלת לחסוך..לא נראית מוזנחת ברור אבל גם לא מתחדשת כול הזמן...
    בעלי ממש חסכן בקטע הזה.....
    אין לנו משכנתאות ב"ה...אין התחייביות ב"ה....
    אז איםה אפשר לצמצם עוד??????
    אבל מה עם המכבי-מגן זהב-לא שווה לביטוח הפרטי?????זה לא כפילוץ????
    אולי הסכום של הביטוח יקר מידי?
    מה אתן אומרות???
  • עוד מישהי דעה ??????
  • לי אין ביטוח פרטי, אלא פלטינום מושלם של הכללית.

מניסיון כעובדת קופת חולים בעברי - לא לבטל את המושלם!!!.....

[email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה