היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות יקרות אני לפני הפריה שכנראה אעשה בבלינסון (עדיין מתלבטת אם לעשות בפרטי). בכל אופן.. יש מישהי שעשתה את ה-IVF בבלינסון ויכולה לספר על התהליך? האם הרופאים שעושים את השאיבה וההחזרה הם המומחים או שאלו רופאים מתמחים? אני מניחה שרוב הסיכויים ששני רופאים שונים יבצעו את שני ההליכים, כי אני יודעת שמי שנמצא במשמרת באותו יום מקבל את התיק. אבל אני אשמח לדעת אם מישהי מהניסיון שלה יכולה לספר האם אלו הרופאים המומחים שמצבעים זאת.
תודה רבה ובשורות טובות
4 תגובות
עמוד 1
בהצלחה קודם כל. את יכולה ללכת גם לרופא פריון מהקופה ולקבל פרוטוקול זריקות ממנו ואם הוא עובד באסותא הוא יילווה אותך מתחילתו ועד ההחזרה ללא תשלום. תבדקי
shoshi
היי תודה על התשובה. אני מאמינה שדיברת על מי שחברת מכבי נכון? אני בכללית, אז אני לא חושב שאני יכולה.. אלא אם את יודעת משהו אחר :) תודה רבה
אין סיבה שלא נהפוך הוא בכללית יש רופאי פריון מעולים. תתקשרי למוקד של כללית "הזמנת תורים" תשאלי על רופא פריון באזור מגורך. וגם אם נותנים לך תור רחוק מדי תקחי את הפון של המזכירה ותבקשי דחוף" להיות ברשימת מבוטלים ויתקשרו אליך בהקדם.
shoshi
היי..
אני מטופלת בבלינסון. יש שם צוות לא רע בכלל ( זה בכל זאת ציבורי..) כמו בכל בית חולים- יש רופאים נחמדים יותר ונחמדים פחות... אבל באופן כללי יש שם צוות מקסים.
לא תמיד מי שמתחיל את התהליך מולך גם מבצע את השאיבה וההחזרה. אצלי בכל תהליך היה רופא/ה אחרים.
בכל התהליך היה ליווי של רופא/פרופסור. אישית לא ניתקלתי במתמחים.
אני ממליצה לנסות, במידה ולא מסתדר תמיד ניתן לעבור לפרטי ( רק שאז משלמים המון כסף על אותו התהליך )