מה מותר להביא חוץ ממים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש המלצה למשקה טעים ובריא חוץ ממים או שלא קיים דבר כזה?
    איילה כמעט ולא שותה מים ואם כן, אז רק מכפית וממש לא הרבה. בקושי 10 מ"ל.
    את רוב המים היא מקבלת במטרנה אבל לפעמים אני מביאה לה דברים מוצקים ומרגיש לי לתת לה משהו להרטיב את הגרון אחרי זה והיא לא רוצה לשתות בכלל.

7 תגובות
עמוד 1
  • תה.
    תמצית צמחים.

מה רע במים?
    [
  • לא שרע. היא פשוט לא אוהבת... לא שותה הרבה.

איזה תה?

• עדיף תמצית צמחים כי כמעט ואין קפאין.
    בכל מקרה אם תה אז כמה שפחות קפאין.
    אני נותנת תה רגיל, הכי פשוט
    אפשר לסחוט פנימה קצת לימון
    אפשר להוסיף טיפלה סוכר שיהיה מתוק.

את יכולה לשתול בתוך עדנית נענע, עשב לימוני, לואיזה ולעשות מזה משקה (פשוט להוסיף מים חמים, לתת לעמוד קצת ולקרר).

[
  • שלי התחיל ממש לשתות מים בשביל לשתות רק באיזה שנה..ו...
    תמשיכי לתת כמה שהיא תרצה, אז שיהיה 10 מל. אני מאמינה שהיא לא רוצה לקחת יותר מים כי היא לא צמאה..ולא כי היא "לא אוהבת" עובדה הרי שהיא שותה קצת. לאט לאט כשתורידו את המטרנה...כשהמוצקים יהיו הרבה יותר רציניים, היא בטוח תגדיל כמות
  • תודה.

אלך באמת לקנות.. נראה אם היא תאהב את זה.

• את יכולה לתת לה קצת ויטמינצ'יק, זה ללא צבע מאכל.... ויש בכל מיני טעמים

• ממליצה לך להתעקש על מים ורק מים ! אם היא שותה בכמויות קטנות זה כבר טוב פשוט להמשיך לתת לה , אפשר לנסות להביא לה את המים בכוס מיוחד של ידים כוס עם פיה שלא נשפכת ואולי יהיה לה יותר מעניין לשתות ממנה וזה ידרבן אותה . הכי טוב זה מים ולא להרגיל מגיל קטן לתה או כל דבר אחר ,יהיה לך הרבה יותר קשה אחר כך להמשיך לתת מים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה