היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף אני מתיישבת לכתוב את סיפור הלידה ממש בכמה דקות פנויות בין אורחים להנקה לנהוראי ולנסיכונת
אז כמו ששמתן לב, ביום שני פתחתי שירשור דיכי, הייתי הפוכה לגמרי, כואבת רציתי להיות כבר אחרי וללדת בתחילת שבוע גם בשביל להיות בבית בשבת. אז ביום שני הכל התנהל ברגיל בלי שום סימנים מקדימים חוץ מצירים פה ושם (התרגלתי) מתן יצא לעבודה השנייה וביקשתי ממנו שבסבב האחרון (הוא מחלק עיתונים) יקח אותי ואת נהוראי לסיבוב, כי קשה לי ונמאס לי להשתגע בבית ואני חייבת אויר. אז בשעה 18:00 יצאנו לסבב. כל הנסיעה לוחץ לי, לא נוח לי, ממש לא יכולה לשבת. מסכן כמה קיטרתי לו
וואי, שירה ריגשת אותי כ"כ.. יש לי ממש דמעות בעיניים.......... תודה לאל שהכל עבר בשלום, העיקר שאתן בבית בריאות ושלמות. גם השם טוהר וגם תהל יפייפיים....... בחירה קשה !! ממי, שתגדלו אותה בבריאות ואושר
בשעה טובה ושם ממש יפה
מאמי'שלי... כל כך ריגשת אותי! אין לי מילים.....
מזל טובבבבבבבבבבבבבב :)) נשמה מאושרת בשבילכם ותהל זה שם מהמם!!!!!!!
יאא איזה סיפור לידה מרגש שירה.. מלא מלא מזל טוב תגדלו אותם בנחת ובבריאות!
החלמה מהירה ובהצלחה בהנקה שווה כל רגע
אני בהלם מהשם שלה כי חברה שלי, יש לה בן בכור בשם נהוראי ובת בשם תהל ואתם גם באותו גיל! הזויי
וואו איזה מרגש
איזה מרגש!!!! מזל טוב שרק תמשיכו להינות מ-2 הקטנטנים
שירונת
ואוווווווווווווווווו ריגשת אותי בטירוף איזה סיפור לידה מרגש ומתקן ב"ה מאחלת לכם שתגדלו את תהל בבריאות איתנה שמחה ואהבה
בשעה טובה
חוויה מתקנת ברוך ה' . מקווה שאת נהנית מהנסיכה המקסימה . גדלי אותה בנחת לדעתי טוהר יותר יפה
בובה!!!!!!!
איזה מרגש כשקראתי הרגשתי כל מה שתיארת!!!
נסיכה מהממת ואמא מהממת ושם מדהים!
תגדלו אותה בנחת, בכיף ובהמון אהבה!
אתן מדהימות, תודה רבהרבה
מקסים
איזה סיפור לידה!!!
נטשה
איזה מרגש!!!!!
מזל טוב מאמוש!!!!! גדלו את הנסיכולה בנחת
התנתקתי ל 5 דקות מהכל ופשוט נסחפתי בסיפור שלך ריגשת אותי כל כך!!!יפה שלי אני לא מאמינה שאת אמא לשניים!!!!!מזל טוב אהובה אני כל כך גאה בךךךך
פייייייייייייייי, זה היה ארוך אבל כל כך מרתק ומסקרן ! המון המון המון המון המון מזל טוב ! איזה יופי ! איזה אומץ ! את נהדרת ! כל הכבוד !
:)
בהצלחה! ברכות ! שיעבור בקלות מעתה ואילך !
המון מזל טוב מאמי שתדעו רק רגעי אושר ונחת!!!
שירקה איזה סיפורררררררררררר!! איזה כיף שאנחנו אחרי אה?!?! שיהיה מלא מלא מזל טוב ותגדלו את תהלי בנחת ומלא מלא אהבהההההה!!
ברוך ה!!!!!!!
מדהים!!!!!!!!!!!
המון נחת ואושר!
המון אושר בריאות ואהבה גידול קל ונעים
ממש ריגשת אותי...
מזל טוב אהובה
ריגשת איזה סיפור אוהבת את השם.. גדלו אותה בנחת ואהבה
איזו לידה מדהימה יפה שלי
בשעה טובה, שרק תהנו ממנה!!
איזה סיפור מרגש מאמי המון מזל טוב שמחה שזה מאחוריכם [/center]
איזה מרגש!
מזל טוב להולדת תהל!!!!! שתגדלו אותה בהרבה אושר , בריאות ונחת