זריקות והטיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מתחילים טיפול ivf אחרי שנה שמנסים
    אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל ואני ממש בלחץ מזה ומכל התהליך
    בעלי לא רוצה שנגיד לאף אחד לא הורים ולא חברים
    אודה לעזרה
12 תגובות
עמוד 1
  • תזנקי למים-את בחברה טובה! הזריקות האלו ממש-אבל ממש שטויות! הזרקתי כמעט 3 שבועות, יום יום, זה באמת שלא כואב! תלכי פעם אחת לאחות שתסביר לך ומשם תדעי כבר לבד! שיהיה בהצלחה!
  • לא עשית זריקות עם הזרעות לפני כן? קפצת ישר להפריה?
  • תודה רבה
    הרופא אמר שהבדיקות של בעליי ממש נמוכות כך ששאר הדברים הם בזבוז זמן עבורנו
    קצת מלחיץ בגיל 25 לקפוץ ככה למים
    בעזרת הקב״ה יהייה טוב רק זה קצת קשה שאת לבד ואין מישהו לעבוד את זה איתו
  • את יכולה לקרוא כאן עוד על דקפפטיל, אולי זה יעשה קצת סדר בראש.
    דקפפטיל
  • מה זה את לבד ואין מישהו לעבור את זה איתו?
  • מי הרופא שלך?
  • היי חמודה, קראתי את מה שכתבת, אני חייבת לומר לך דבר ראשון שהזריקות ממש ממש לא כואבות, זה קצת מפחיד בהתחלה אבל זה עובר. דבר שני אני ממש חושבת שכדאי לך וזכותך לשתף. אני מבינה את החשש של בעלך זה בטוח מביך עבורו, לגברים זה מאד פוגע באגו, אבל זה עדיין לא אומר שאת צריכה לעבור את זה לבד. גם אם הוא שותף, בעל לא תמיד יכול להבין דברים כמו שאישה מבינה. את לא חייבת לספר מה הסיבה, את יכולה פשוט להסביר לו שאת כן בוחרת לשתף, שאת תשמרי על הסודיות של הדברים הטכניים, אבל תשתפי את רגשותייך.לדעתי אין חשוב משותפה לתהליך - אמא, חברה טובה... ובינתיים שיהיה המון בהצלחה!!!

• ברוכה הבאה יקירה
    גם אני צעירה בת 23 והבעיה אצל בעלי אני יכולה להרגיע אותך לגבי הזריקות אחריי שתעברי את הראשונה תראי שהשד לא כזה נורא גם אני קיבלתי פיק ברכיים רק מלראות את כל המחטים האלה אבל באמת שזה לא מפחיד כמו שחושבים תלכי לאחות שתעשה לך אני גם עוד לא מסוגלת לעשות לעצמי רק התחלתי לפני יומיים
    לגבי שיתוף אני שיתפתי את אמא שלי ואחותי וחברה טובה ןאת בהחלט לא חייבת לספר מה הבעיה אלה לשתף את התהליך עצמו של הטיפול שאת עוברת קשה מאוד בלי התמיכה של המשפחה או חברה תאמיני לי שזה יעשה לך רק טוב לשתף !! 
    שיהיה לך בהצלחה ממי ובאמת הגעת לפורום מחבק אוהב ותומך וב"ה שתגיעי למטרה כמה שיותר מהר
  • ברוכה הבאה יקירה
    גם אני צעירה בת 23 והבעיה אצל בעלי אני יכולה להרגיע אותך לגבי הזריקות אחריי שתעברי את הראשונה תראי שהשד לא כזה נורא גם אני קיבלתי פיק ברכיים רק מלראות את כל המחטים האלה אבל באמת שזה לא מפחיד כמו שחושבים תלכי לאחות שתעשה לך אני גם עוד לא מסוגלת לעשות לעצמי רק התחלתי לפני יומיים
    לגבי שיתוף אני שיתפתי את אמא שלי ואחותי וחברה טובה ןאת בהחלט לא חייבת לספר מה הבעיה אלה לשתף את התהליך עצמו של הטיפול שאת עוברת קשה מאוד בלי התמיכה של המשפחה או חברה תאמיני לי שזה יעשה לך רק טוב לשתף !! 
    שיהיה לך בהצלחה ממי ובאמת הגעת לפורום מחבק אוהב ותומך וב"ה שתגיעי למטרה כמה שיותר מהר
  • תודה רבה על התמיכה
    בעלי ואני העדפנו לא לשתף יותר מצידו וגם אני לא רוצה להדאיג יותר מידי את המשפחה
    בעלי נורא לחוץ ומפחד מהטיפול ( למרות שהכל אנחנו עוברות )
    אני עשיתי את הזריקה הראשונה אצל האחות
    ומקווה שבע״ה אני יעבור את השנייה ואת כל השאר בהצלחה כי אני לא יודעת איך אני יזריק לעצמי

• ברוכה הבאה ..הגעת למקום הנכון!!

מקווה שגם לשהות קצרצרה

זה בסדר לא לספר. גם אני ובעלי לא משתפים אף אחד בתהליך הזה. עם הזמן הבנו שזה הכי נכון... כל אחד בוחר את הדרך הנוחה לו.

הכל בסדר ותרגישי חופשי לשאול מה שבא לך ומתי שבא לך...

לעניין הזריקות אז עם הזמן זה הופך להיות פחות ופחות כואב או לא נוח. כשחושבים על התוצאה שיכולה להיות זה הופך להיות חלק קטנטן בכל התהליך.

תספרי קצת על עצמך ועל התהליך שאת עוברת ואולי נוכל לעזור ולכוון יותר...

בהצלחה יקירתי והלוואי שזה יהיה טיפול ראשון ומנצח
  • אתמול עבר לי בהצלחה לא האמנתי שאני יצליח להזריק לעצמי
    אבל בורא עולם שולם כנראה כוחות שלא חשבתי שיש לי
    עברו יומיים נשארו עוד 12 בע״ה
    כל הכבוד לכם על החוסן שאתן מגלות
    וזה ממש עושה טוב שיש עם מי לדבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה