-
למה הוא אמר שצריך לעשות? יש בדיקה כלשהי לא טובה?
-
הוא עשה שיכלול של הסיכויים לדאון? את עושה בדיקת דם?
-
-
מקווה שגם בהמשך בכל הבדיקות יגידו שהכל בסדר
-
למה כבר אמר מי שפיר?
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
מה עם השיכלול, מה ההסתברות שיצאה?
בעז"ה שיהיה הכל תקין
-
-
אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
ומחזיקה אצבעות לתינוק או תינוקת בריאים
-
-
קודם כל תחשבי חיובי
-
תחשבי חיובי מאמי!! את עוד בשלב מאוד מוקדם!!
-
מאמי יקירתי
-
-
האמת שיצאתי מהבדיקה אתמול מבולבלת.
נראה לי שהוא אמר שנעשה מי שפיר אם הציסטות לא יעלמו (או שנעשה בכל מקרה, אני לא זוכרת).
חוץ מהציסטות הכל היה תקין.
היום עשיתי בדיקת דם, נחכה לתוצאות.
תמר- זאת בדיוק הבעיה! כל הבדיקות עוד לפניי, ומי השפיר עוד רחוקים... אני אוכל סרטים עד אז
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
נראה לי למרות הכאב כדאי לעשות לא?
-
צולי- ברור שאני אעשה אם הרופא יחליט שיש צורך...
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
-
-
ודרך אגב- לי זה משנה אם זו בת או בן
-