בוקררר אני צריכה מתכוון למוקפץ חזה עוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמותי בדרך כלל מכינה את זה כמו רוטב כזה וככה אני רוצה להכין את הספגטי אני יכין בניפרד כי חמי לא אוכל ספגטי חחח

2 תגובות
עמוד 1
  • הנה המתכון שלי לא עם ספגטי אלא עם נודלס

החומרים הדרושים:
    1 חזה עוף חתוך לקוביות עבות
    2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
    2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות (לא חובה, אני לפעמים שמה כזה לפעמים אדום)
    2 בצלים ירוקים קצוצים
    1/2 כרוב קטן קצוץ דק
    4 שיני שום פרוסות
    1 כפית ג'ינג'ר מגורר
    1/2 כפית סוכר
    1 פלפל חריף קצוץ דק
    מלח ופלפל לפי הטעם
    מעט שמן קנולה לטיגון
    סויה וצ'ילי לפי הטעם
    1 חבילת אטריות ביצים מבושלת

אופן ההכנה:
    מתחילים עם חזה העוף: מחממים את הווק עם מעט שמן קנולה , בינתיים מצפים את קוביות חזה העוף בשכבה דקיקה מאוד של קורנפלור, מנערים עודפים ומניחים בווק חם, מטגנים עד להזהבה משני צידי העוף ומעבירים לקערה.
    מוסיפים עוד מעט שמן קנולה לווק ושופכים לתוכו את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף.
    מטגנים מעט ומוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ואת הכרוב וממשיכים לטגן עד להתרככות קלה של הירקות.
    מתבלים בסויה, רוטב צ'ילי חריף או מתוק, מלח, פלפל שחור וסוכר.
    מוסיפים את הנודלס המבושל ואת חזה העוף המטוגן ומקפיצים עד שכל הטעמים מתערבבים.
    מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל מעט בצל ירוק קצוץ טרי ומגישים.

יאללה, לאכול.
  • נראה לי שאני יכין את זה רק בלי הנודלס בנפרד אני יכין גם ספגטי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה