תגידו לי למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה....
    עשיתי שתי הזרעות על ביוץ טיבעי.... בלי זריקה ללא הצלחה... והחודש טיבעי לחלוטין וגם לא הצליח.
    קיבלתי הפניה להתחיל זריקות והזרעה החודש... כל כך רציתי לעבור להפריה אבל הרופא של הקופ״ח אמר שאני צריכה לעשות לפחות 3 הזרעות עם זריקות כדי שיאשרו. כי מסתבר שבעיית זרע בתנועתיות באחוזים נמוכים אך לא גרועים לפי מה שלדעת קופ״ח נחשב לגרוע, אז לא עונה על התנאים להפנות ישירות להפריה.
    אז פניתי לרופא פרטי וביקשתי שיעשה לי ישר הפריה והרופא אמר שלא אקבל החזר מהקופת חולים ואז ביקשתי שאשלם מחיר מלא וקיבלתי סירוב ושחייבים לנסות הזרעה עם זריקות לפני כן. כמה פעמים. מישהי יכולה להסביר לי מדוע אי אפשר לעבור להפריה ישירות אצל רופא פרטי אם אני משלמת ולא מעניין אותי ההחזר הכספי מהקופת חולים? מישהי מכירה רופא פרטי שכן מאשר זאת?

7 תגובות
עמוד 1
  • לולי היקרה לצערי אני לא יכולה לענות על שאלה , נראה לי זה תלוי בגיל שלך , כמה זמן מנסים , אני יודעת שיש רופאים ששולחים להפריה אחרי 3 הזרעות ויש אחרי 5-6 הזרעות . אני חושבת שצריכה למהר להפריה , תנסי לפחות עוד הזרעה אחת , אני עברתי כבר 3 הזרעות עם איקאקלומין+אוביטל ועדיין לא שולחים אותי להפריה ,אבל איקאקלומין אני יותר לא אקבל. עוברים לזריקות
  • לולי,כמו שמרגו רשמה לך זה תלוי בהרבה גורמים בין היתר מהות הבעיה שלכם והגיל שלך,אני למשל עשיתי 2 סבבים על בסיס טבעי וישר עברנו להפריה כי התחלתי בגיל 33 ולחצתי על הרופא מקופח שהגיל דוחק ...
    לגביי הרופא הפרטי,הכל עניין של כסף,תאמיני לי שאת כן צריכה את קופח גם אם את אצל רופא פרטי ,כי יש השתתפות בתרופות שעולות אלפי שקלים בלי השתתפות לעומת מאות שקלים עם השתתפות ,תהליך ההפריה עצמו כרוך באלפי שקלים מבלי השתתפות לעומת מאות שקלים עם השתתפות אז אם את יכולה לאפשר לעצמך כלכלית ,לכי לרופא הפרטי הראשון שיקבל אותך היום !!!
    אם לא,אז תנסי הזרעה אחת עם רופא פרטי והשתתפות של קופח אולי משם תגיע
    מאחלת לך מלא מלא הצלחה ובשורות טובות !!
  • תודה בנות,
    אורי, התחלת טיפול הפריה? ואיך זה?
    מי הרופא שלך?
  • אגב אני בת 33 וטרם נשלחתי להפריה וגם לא רוצהההההההההההה .

/]
  • לולי,עברתי הפריות ,איך זה??!! זה מאד שונה מאחת לשנייה ,הכי חשוב שבסוף צריך לראות רק את המטרה הסופית והעיקרית ,כמובן שבדרך את לוקחת איתך המון תובנות והיכולות שלך להרים את הראש ולהמשיך גם אחרי הכשלונות מפתיעים מחדש..
    הרופא הוא פרופ זיידמן.
  • היי בובה,

אני לא יודעת לענות לך על השאלה שלך

אצלי זה שונה ...
    אני בת 23 עברתי הזרעה 1 בלבד
    אני מטופלת דרך רופא שהוא חצי פרטי אפשר להגיד.. על יעוץ ועל פגישה רגילה אצלו הוא לא גובה תשלום רק על הזרעה הוא גובה תשלום
    יש לו הסדר מול הכללית ומול כול קופות החולים דרך המושלם ...

וכבר שיתפתי שהוא נתן לי את האופציה לבחור לעבור ל IVF ואני החלטתי למען הפרוטוקול לעשות הזרעה אחרונה עם זריקות
    {הראשונה ההיתה עם איקקלומין}
    לכן אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך ..
    תלוי לדעתי באופן הבעיה אצלי זה בעיית זרע .. לא חמורה אבל עדיין בעיית זרע ..

• מורן, גם אצלנו זה זרע..
    עברתי 2 הזרעות על ביוץ טיבעי...
    ואמרו לי שרק אחרי שתי הזרעות עם זריקות אפשר לבקש והבנתי שיש וועדה שמאשרת...
    אז אני עושה מה שצריך בתקווה שאחרי ההזרעות הללו אקלט...

מרגו, אני מבינה את הרצון שלך לנסות בשלב שהוא פשוט יחסית,
    אל תחששי מהזריקות אומרים שהן לא כואבות ואף קראו להן "שטויות", מחר בערב אגיד לך אם זה באמת שטויות...
    אני מתחילה מחר להזריק בפעם הראשונה!

אורי, צודקת לא חשבתי על העלות של ההורמונים והכל ללא קופ"ח..

שיהיה לכולנו
    בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה