מי מכן אוהבת את.... - דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שהיא עושה לפרנסתה...??.......

אני בתקופה פחות נעימה בחיי ... ל"פתע" גילתי כי אני לא מתחברת יותר
    למה שאני עושה לפרנסתי.

10 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה מאוד תלוי
    אני פחות או יותר מתחברת למה שאני עושה- יותר פחות מאשר יותר- אבל זה פרנסה ואין מה לעשות

• תראי אם יש תמיכה מבן הזוג, גם מבחינה נפשית וגם מבחינה כלכלית, היתי מציעה לך להתחיל לנסות לפשפש וחפש מה כן מענין אותך.

אולי תצאי לאיזה קורס, בשביל עצמך!

אני לדוגמא עושה עוגות מעוצבות.
    חולמת על ללכת למוד לתפור, להוציא גזרות וכו. אפילו חושבת לעשות את זה בחופשת לידה.

תעשי משהו בשביל עצמך!
    לא יודעת לגבי שינויי דרסטי. כי אין לי אומץ.
    אבל גם אני בכלל לא אוהבת את מקום עבודתי. (הנה אני מ 4 בבוקר בעבודה.... ראבקום אני בסוף ההריון!)
    [
  • אני מזדהה איתך בכל מילה!!!!!!!!!
  • אני כ"כ מבינה אותך

• אני עדיין לא מבוססת כל כך בעבודה כדי לומר לך אם אני אוהבת או לא אוהבת
    אני סיימתי את הלימודים לפני כשנתיים, וכעת אני שוקלת לעשות תואר שני
    כי אני עדיין לא סגורה על הנישה המקצועית שלי.
    מה שעובד אצלי זה שבנוסף לעבודה אני עושה עוד הרבה דברים אחרים להעשרה
    אני באמת מאמינה כי כל עבודה, גם המעניינת מכולן, שוחקת עם השנים.
    אני עושה קורסי שפות, קורס מחשבים, קורס אפייה עם בעלי, התעמלות ובאמת זו רק ההתחלה
    שנים העברתי שיעורים פרטיים במתמטיקה ואנגלית, עבדתי בקידום אתרים בלילות...
    בעלי כתחביב מתקן מחשבים ועושה קורסים שונים באוניברסיטה הפתוחה...
    אין ספק שצריך הכנסה קבועה, אבל אני לא מאמינה שיש מישהו שעובד כל כך הרבה שנים במשהו
    ולא נשחק בסופו של דבר...

• תבדקי בינתיים עוד כיוונים תוך כדי העבודה הנוכחית..
    מאחלת לך שתעשי את מה שאת אוהבת וגם תתפרנסי מזה בהצלחה
  • למזלי, אני אוהבת את העבודה שלי, את המקום, את הנשאים ולמזלי רובנו כאן אימהות כך שזה מסתדר יופי עם גידול הבננות שלי.

אני כבר שבע שנים במקום העבודה הנוכחי - ולומר את אהמת - ככל שאת צוברת יותר ותק - לא תמיד כל יום עבודה הוא קל וכייפי, יש ויש. אני למדתי להתמודד יופי ולהנות מהדברים הטובים שבה. לא כולם יכולים. חלק עוזבים. ומה אז? בכל מקום עבודה יש פלוסים ויש מינוסים - השאלה היא אם את יכולה להתמודד עם חיפוש מקום חדש על כל המשתמע מכך, בייחוד כשאת אם צעירה שכל שקל שנכנס הביתה - חשוב....

תתייעצי עם בעלך, תבדקי בשוק מה קורה (לדעתי המצב ממש לא משהו), תבדקי אפשרויות לימודים, תחומים שמעניינים אותך.

במה את עובדת, אם מותר לשאול?.....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני עשיתי הסבה מקצועית
    התואר שלי הוא בהוראה לאנגלית והיום אני ממש לא עוסקת במקצוע הזה.
    אני יכולה להגיד לך שאני מאוד אוהבת את מה שאני עושה אבל זה גם תלוי במקום העבודה.
    למשל עד לפני 3 שנים עבדתי במקום מקסים עם אנשים איכותיים ובוס שאין כמותו.
    עבדתי שם 6 שנים עד שהחלטתי שאין לי לאן להתקדם במקום הזה יותר והתפטרתי.
    הבוס שלי היה כל כך מבין ותומך שנתן לי את הפיצויים וגם נתן לי להשאר עד שמצאתי משהו אחר. באמת שאין אנשים כאלה.

מאז שעזבתי את המקום הזה אני עוברת בערך כל שנה מקום עבודה כי אני לא מוצאת את עצמי. מבחינה מקצועית הכל טוב ואפילו התקדמתי, אבל האנשים זה בעיה.
    אי אפשר לדעת על איזה סוג של אנשים תיפלי. כשהאנשים שעובדים איתך לא נחמדים או שיש מנטליות של אדם לאדם זאב במקום העבודה זה מאוד קשה להנות או לקבל סיפוק.

אני חושבת שאת צריכה לחשוב טוב טוב על איזה תחום עבודות מעניין אותך והאם זה יתאים לך לאופי ולהיותך אמא
    יעל
  • אני מזכירה רפואית עובדת בקהילה בשירותי בריאות.

• כן...
    אני עשיתי שינוי קיצוני מאוד מאוד מאוד
    הייתי מנהלת לוגיסטיקה בחברה גדולה,שזה אומר פלאפון ורכב צמוד..

ועזבתי ה כ ל כדי לממש לחצמי את החלום..
    והוא,
    להיות מיילדת
    אז אני מתחילה תואר באחיות ואז התמחות בחדרי לידה,ומשם ישר לעוד קורס שיקנה לי את התואר "מיילדת מוסמכת"

ממליצה לך בחום ללכת עם הלב שלך ולעשות מה שטוב לך,אחרת כל החיים את לא תסלחי לעצמך שלא הגשמת לעצמך את החלום...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה