יציאה של חברה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר אני מתקשרת לחברה שלי (שאגב היא חברה מאוד טובה שלי) לשאול מה שלומה
    ואיך שהו הגענו לשיחה ואמרתי שאני מתכננת להכנס להריון ויש לי איחור( אני מספרת לה הכל ומתייעצת איתה) היא רווקה ומשכירה דירה בתל אביב עם חברה
    והיא ידעה שאני רוצה עוד הריון, מאז שהתחלתי לחשוב על עוד ילד ישר סיפרתי לה והיא ממש שמחה.
    היום שדיברתי איתה על זה ואז אמרתי לה שאני צריכה לקנות חומצת פולית כי ניגמר אז היא שאלה למה אז עניתי שצריך לקחת לפני כניסה ובמידה ואני בהיריון אז להמשיך לקחת.
    ואז היא אומרת לי, מה את רוצה ילד עכשיו?
    איך בידיוק תסתדרי עם שני ילדים?
    ואיפה יהיה לך מקום לעוד ילד בבית ?( יש לי שני חדרים בבית, הבית שלי קטן)
    אז אמרתי לה שאני דיברתי עם בעלי בעניין והוא הבטיח לי שהוא באמת יעזור לי וגם עכשיו אני מנהלת איתו שיחות שהוא צריך לעזור לי בבית עם הילדה ושבאמת קשה לי הכל לבד.
    מאז השיחה איתה ממש נכנסתי למחשבות
13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי! הכל יהיה בסדר!

אל תדאגי לזה. יש מלא נשים שיש להם 3-4 ילדים והן מתקתקות הכל.

אנחנו נשים אנחנו יכולות לעשות הכל!

• אני לא חושבת שהחברה שלך צריכה להוות חלק בהחלטה...

• אם הייתי במקומך
    הייתי מקשיבה לה

עד שבעלי לא היה מוכיח את עצמו יום יום לילה לילה חצי שנה
    לא הייתי נותנת לו גם לגעת בי

סליחה על הבוטות פשוט נדמה שאת לא כל כך מבינה במה שניים בלי שום עזרה כרוכים.

• ההחלטה צריכה להיות של שניכם
  • אני מצטערת אבל אני עם חברה שלך
    לא בגלל שהבית קטן - זה שטויות!!!
    אלא בגלל בעלך
    אל תאמיני להבטחות
    שיתחיל לקחת חלק במה שקורה בבית ואז נראה..
    אני מצטערת אבל תקראי את ההודעות שלך כאן לאחרונה
    בעלך לא עושה כלום!!! זה כמו עוד ילד
    ונורא קשה לך. נורא נורא.
    גם פיזית וגם נפשית
    את באמת רוצה לעבור הריון ולגדל עוד ילד ככה?

• בלי קשר למה שהחברה אמרה ולאור אופי ההודעות שלך אני חושבת שזה יהיה מאוד קשה. אם את כבר בהריון, אני חושבת שמעכשיו את צריכה לראות עקומת שיפור מאוד רצינית אצל בעלך.

בהצלחה בכל מקרה!

• הדברים של החברה מן הסתם לא אמורים להוות שיקול בהחלטה אם להביא ילד לעולם או לא
    וזה נטו העניין שלך ושל בעלך להחליט לגביו
    אבל לדעתי גם חברה שלך, כמו רבות מאיתנו, מנסה להזהיר אותך מפני העתיד לבוא
    ולא בית קטן זה מה שמפריע לה אלא העובדה שבעלך לא נקף אצבע עד עכשיו כדי לעזור
    ואולי זו הדרך ה"עדינה" שלה לרמוז לך שלפני שמחליטים להביא ילד לעולם
    צריך לעשות הכנה ראויה, להחליט על דרך פעולה והיא שבעלך יתחיל להיות שותף מלא
    גם בתחזוקת הבית, גם בטיפול באוריה (וזה כולל החלפת חיתולים כשצריך! בלי תירוצים של "אני מתבייש"

• לא בגלל מה שהחברה אמרה, את עצמך לא חשבת על כל זה?

את אומרת שאין לכם כסף, וגם הבית קטן, וגם בעלך לא עוזר בכלל...

בשבילי זה ברור שזה לא זמן להגדיל את המשפחה.

אני מרגישה שאת צריכה לקחת יותר אחריות על החיים שלך. את לא במקום טוב כרגע, אבל תוכלי להיות במקום טוב בעתיד אם תקחי את עצמך בידיים.

אתם חייבים עוד כסף. בעלך חייב להתנהג כמו בעל ושותף. את חייבת להתחיל לטפל בעצמך. תמיד אפשר לעשות ילד. החוכמה היא תכנון בהתאם ליכולות שלכם.

אם את לא בהריון עדיין אני מציעה שתחכי. אם יתברר שכבר יש הריון תצטרכי לנצל את תקופת ההריון לתיקון הדרכים של בעלך ותכנון כלכלי.

• אני עם הבנות שמעליי
  • אני כמו כל הבנות כאן שיהיה בהצלחה ומקווה שהכל יסתדר
  • כפרה עלייך, גם לנו יש שני חדרים בבית וכפי שאת רואה 3 ילדים

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לפי דעתי תלכי בעקבות ה-

• האמת? זה לא נשמע לי רעיון טוב לשתף או להתייעץ עם חברות שלא נמצאות בכלל במצב כמו שלך. לצורך העניין, חברה רווקה, שעוד אין לה אפילו זוגיות, להתייעץ איתה על הבאת ילד שני, או אפילו לשתף אותה...בעייתי משהו.

מצד אחד - כדי לקבל עצה, את צריכה מישהו בעל ניסיון, מישהו שיכול פחות או יותר להבין את המקום שלך ובאמת לתת לך עצה שתהיה שימושית עבורך.
    מצד שני - יכול להיות שלה לא כל כך מתאים לשמוע. יכול להיות שהיא רווקה מאושרת, אבל גם יכול להיות שהיא בשלב של למצוא את עצמה בזוגיות ואז לשמוע על התכנונים שלך להביא או לא להביא עוד ילד... איך לומר? יכול להיות בעייתי.

ועוד דבר, האם את באמת מוכנה לשמוע מה שבנות שבאמת מבינות את המצב שלך מייעצות לך?
    גם שאלה...

בכל מקרה, שיהיה המון המון בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה