מוכנות? סיפור ארוך ומרגש מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

אני קוראת את ההודעות שלכן ומזדהה עם הכאב מאוד.
    לכן החלטתי לכתוב ולעודד אתכן בסיפור אישי ומרגש.

לא אפרט כאן את הכל אבל את העיקר כן,
    התחתנתי מאוד צעירה בת 18
    ובעלי היה בן 20
    ב7 החודשים הראשונים של הנישואים לא הייתי לחוצה כל כך להריון
    בכל זאת הייתי ילדה.. אבל אחרי 7 חודשים נכנס בי רצון עז שתקף אותי כל חודש
    וכל חודש מחדש בכי היסטרי, דיכאון, קנאה מטורפת בנשים בהריון..
    קצת לפני שהייתי נשואה שנה הלכתי לעשות מעקב זקיקים הכל תקין ברוך ה' ביוץ מעולה והכל טוב,
    המשכתי עם מעקבים מדי פעם אבל עדיין לא היה הריון..
    אני בחורה חרדית (יותר נכון חוזרת בתשובה) והאמונה בה' שיגיע לי טבעי היתה חזקה ולא הייתי מסוגלת לחשוב על דרך אחרת.

היינו בקשר עם רבנים גדולי עולם וכולם אמרו פה אחד לא לעשות טיפולים, יגיע טבעי! הגיע שנתיים... לפי הדרך שלנו עד שנתיים לא עושים כלום אבל משנתיים כן מתחילים שוב התייעצויות עם רבנים שוב אותם מילים, יגיע טבעי!
    מחכה וכל חודש מצפה ומתאכזבת.. ובנתיים חברות שהתחתנו הרבה אחרי כבר אמהות לשניים שלושה ילדים..
    קצת לפני השלוש שנים אמרתי דיי זהו לא מוכנה לחכות יותר,
    שוב הולכים לרב גדול והוא אמר לא לעשות כלום, השנה תזכו לזרע של קיימא.
    ידענו שיש בעיה קטנה אצל הבעל אבל תמיד עשינו סגולות ודברים טבעיים, בחודש שנקלטתי שינינו את הת**** ועשינו השתלדויות של סגולות ותפילות וכו' וזה הגיע

ובאמת שלוש שנים וחודש נקלטתי, טבעי!! וברוך ה' ילדתי בן מקסים ואחרי 5 חודשים נקלטתי ולפני 4 חודשים ילדתי בת מהממת!!

בנות הקב"ה הוא כל יכול!! אני רואה פה בנות שעושות טיפולים והן מנסות יחסית כל כך מעט זמן, מבינה אתכן ואת הרצון העז הזה להיות אמא כי זה מה שהק"בה טבע בנו כנשים, אבל תהיינה רגועות, אתן תהיו אמהות בע"ה בזמן הכי טוב עבורכן, אני ראיתי זאת בחוש!, היחסים בייני לבין בעלי השתבחו משנה לשנה ואחרי 3 שנים של נישואים זה היה הזמן הטוב, וגם היתה לי כבר עבודה מסודרת מה שלא היה לי לפני כן, ובית, וברוך ה' הילדים הגיעו בזמן הטוב ביותר עבורנו וכל ההמתנה הזאת הביאה לנו ילדים מדהימים ויפים בן פורת יוסף שאני מסתכלת עליהם ואומרת אלו ילדים של תפילות! ובע"ה רוצה עוד המון ילדים בריאים ושלמים ושה' ייתן לי את הכוחות בגידולם.

מאחלת גם לכן, שתתבשרו במהרה בהריון תקין ובנתיים תהיינה חזקות כי כל ההמתנה הזאת שווה, והקב"ה מפצה אותנו על כך בגדול!
4 תגובות
עמוד 1
  • מרגש מאוד
  • מרגש ממש...
    בשורות טובות

רבקה
  • ממש מרגש ונותן תקווה ואמונה!!
  • תודה יקירות, זאת היתה המטרה שלי שתקבלו תקווה ואמונה כי בהחלט יש על מה!

אנשים היו משגעים אותי בעיקר משפחה למה אני לא עושה כלום והרי ידענו שיש בעיה אבל זה לא שלא עשיתי כלום, פשוט לא עשיתי טיפולי פוריות,

טפלתי בעצמי בדרכים אחרות כמו שאמרתי לכן, ת****, תפילות, סגולות, והכי חשוב אמונה!!! עם אמונה אפשר להשיג ה-כ-ל.

היינו מחוברים לרב גדול מאוד שנתן לבעלי לעשות משהו "קבליסתי" לחיזוק הזרע
    ואל תשאלו אותי מה כי אין לי מושג וגם כל מקרה לגופו לכל אחד הוא עוזר בצורה אחרת, וגם הלכתי לרפואה טבעית שאמרו לנו מה ה"בעיה" ונתנו עזרה טבעית וברוך ה' הכל עזר והקב"ה שלח את הנשמות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה