צרבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

יש לי צרבות בלתי פוסקות,למשך כל ההריון,ירידה במשקל ולא מסוגלת לאכול כמעט כלום,זה הגיע למצב שיש צרבת אפילו ממים.
    הצרבות כמובן גורמות לבחילות. מה אפשר לעשות ? שום דבר לא נכנס לפה.

תודה מראש.
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי סירופ שנקרא "גביסקון" הוא היה ממש טוב ומאוד עזר לי! חשוב גם כשקשה לך לשתות הרבה שלא תגיעי למצב של התייבשות!

והכי חשוב שברגע שתלדי זה יעבור לך!
  • תשאלי את הרופא/ה שלך לגבי 'אומפרדקס'.
    מהשליש האחרון של ההריון התחלתי לאכול ולהנות מהאוכל...
    עד אז הייתי לוקחת 'טאמס' שהיה עוזר לי ל-3-4 שעות ואז שוב פעם צרבות...
    הייתי לוקחת כדור אחד של 'אומפרדקס' בבוקר וכל היום הייתי בלי צרבות ב-כ-ל-ל.
    פשוט תענוג.

• בהריון הארחן גם אני סבלתי מלא מצרבת. תכל'ס כלום לא עזר לי......

הייתי אוכלת הרבה דברים יבשים, כמו קרקרים, טוסטעים, מלפפונים,, כל מה שהמליצו, כולל הטאמס כלום לא עזר......אי אפשר היה למנוע את זה כי זה בגלל העובר שלוחץ שם על הקיבה והוושט.......בעסה אבל נולדה לי כזו מלאכית - הכל היה שווה את זה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה רבה על התשובות,
    אני רק בשבוע 11 ,כמובן שזה יהיה שווה בסוף אבל אני מפחדת על העובר שיאכל כמו שצריך ואני לא מאפשרת לו לאכול כראוי .
    התרופות שרשמתן אפשר לקנות בפארם או עם מרשמים ?
    תודה .
  • את האומפרדקס צריך אישור מרופא שזה פלאים! אני אומרת לך, את תיהני מזה...
    ואת הטאמס אפשר בלי... יש כל מיני טעמים וגם ללא סוכר.
    רק קחי בחשבון שמה שוקנים בפארם, עולה יקר יותר מהקופה במידה ויש לך משלים.

• אז אני הייתי לוקחת טאמס שממש עזר לי
    וכשזה גם לא היה עוזר-הייתי אוכלת קרח!כן ממש אוכלת,מקפיאה בתבניות עם חורים קטנים שיהיה נוח ובזמן צרבת חזקה זה מקל מיידית מיידית!!

כל ההריון הייתי מסתובבת עם כוסות ח"פ וקרח חח אנשים היו חושבים שזוהי טמטמת אמיתית

תנסי..ושיהיה בהצלחה..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אפשר לבקש בטיפת חלב?
    אני גם סובלת ממש מצרבות כל היום והתרופות סבתא לא עוזר לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה