בכי בלי אוויר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחרונה ליעד התחיל לבכות עד שהוא ממש מכחיל ולא נושם אם משהו מרגיז אותו מאוד או שהוא לא מקבל אותו.. זה מאווודדד מפחיד אותי ואני לא יודעת איך להגיב לזה.. בדרך כלל אני עושה את מה שכנראה לא צריך ומהר מוותרת לו מהפחד שיתעלף או משהו.. מה עושים במצבים כאלה?
9 תגובות
עמוד 1
  • גם איילה ככה. לפעמים היא בוכה עד שממש לא משמיעה קול וזה מזה מלחיץ.
    בטיפת חלב אמרו לי לנשוף מעט על הפנים, ממש חלש... ואז מיד הקול חוזר והם נרגעים וכמובן שלא להיכנע ולתת לו כל מה שהוא רוצה. לתת לו אולי משהו חילופי כדי שירגיע או להרים ולנשק... אצלי זה מאוד עוזר. (אולי כי היא עוד קטנה לעומת הבן שלך

• אחרי שאומרים "לא"
    מסתובבים והולכים ולא מסתכלים עליו.
  • אני בדיעה של מיצי.
    הוא בוחן גבולות, לומדת שלבכות עד היסטריה מביא לו את כל מה שהוא רוצה אז הוא משתמש בזה.
    להוציא אותו ההיסריה - לנשוף אוויר לפני כמו שמיכל אמרה
    לעשות רעש חזק ויוציא אותו מהפוקוס של ההיסטריה
    לפעמים גם לשבת ללטף אותו להגיד לו הכל בסדר אל תדאג אמא כאן גם עוזר.
    [
  • כמו שמיצי וליבי אמרו, לא להתרגש מהבכי הזה אלא להפך להסביר לו שאת מבינה את הבכי אבל שאת איתו ואין לו סיבה לבכות
    ואז לתת לו כמה רגעים לחזור לעצמו
    או להסיח את דעתו עם משהו אחר, במובן של "אתה לא יכול לקבל עכשיו את זה אבל יש לך את זה ואת זה"
    ככה הוא כביכול ירגיש שהוא עדיין בשליטה ואת בעצם תמנעי את ההתפוצצויות האלה
    זה מתחיל מגיל ממש קטן הרצון הזה לעצמאות ובדיקת הגבולות...
    זה שאת מוותרת לו בכל פעם שהוא בוכה ככה לא תורם כי הוא מסיק מכך שזו הדרך להשיג דברים.
    ובדיעבד במקום למנוע ממנו להכנס להתקפי בכי כאלה זה רק יעודד אותו לעשות את זה לעתים קרובות יותר...

• בדיוק מה שמימילנד כתבה לך... לנשוף לו קלות על הפנים באיזור האף והפה, זה מאפס אותם קצת

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• שולחת מלא

• וואי אורי שלי היה אותו הדבר זה היה נורא ולא נלחצנו....
    אבלףיום אחד במעון התקשרו אלינו שהוא הובהל לבית חוילם באמבולנס מחשד שבלע משהו....מיד הבנתי מה קרה....חחחחחחחחחחחחח
  • Etd ברגע זה ממש שפעת אותי מצחוק.. חחחחחחחחחחח אלופה..
    ותודה לכולן אני לגמרי אנסה את זה בפעם הבאה (שלא תבוא בעזרת השם..)
  • שפכת *
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה