הלאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדרך לעוד הזרעה..חמישית...ביום רביעי אני עושה א.ס ובדיקת דם ואז יגידו לי איך להמשיך, כנראה עדיין עם הפיורגון. אני שוקלת לשבור שיא גינס בהזרעות חחחחחח. בינתיים בעלי אמר לי שהוא לא אוהב את הרופא שלי וביקש שנלך לעוד מישהו רק בשביל חוות דעת, קיבלתי המלצה על ד"ר איתי בר חווה, אז קבעתי אליו תור..רק שהתור בסוף פברואר...עד אז אני בטוח יהיה שיאנית עולם חחחחחח

18 תגובות
עמוד 1

• יו מאמי את מדהימה חחחחחחח
  • היי יפה, תשמעי מה אפשר לעשות חוץ מלהתמלא אנרגיות ולהמשיך....סהכ אנחנו יודעות שיהיו לנו ילדים, ובינתיים יש עוד דברים בחיים...כמו שהיו לפני הסרט הזה...
    לגבי ההפריות אני ממש לא מפחדת, פשוט לא לחוצה על זה. בינתיים אני מטפלת בעצמי, הולכת לדיקור ולמטפלת מדהימה שאני מדברת איתה, ומגלה שתמיד יש מה לפתוח ועל מה לעבוד..גם דברים שאולי במקום מסוים יכולים לעקב הריון כי הם לא השתחררו עד עכשיו, אני חושבת שזה מאד חשוב. וברור שגם אני מותשת...אבל... יאללה קדימה אין לי זמן להתבאס....

• ואייי
    טוב לד"ר משיח יש פורום, שעונה די מהר... שאלתי אותו בפורום לפני חודש בערך והוא אמר שכדאי לעשות הזרעות עם זריקות...

קראתי על כמה שנקלטו בהזרעה שניה עם פיורגון... שווה לנסות...
    אני מנסה החודש.....מחרררררר! קיבלתי את כל מה שצריך, מחר יש לי הסבר ואז מזריקה....
    ג'יסי לשאלתך... אמרו לי שאצטרך להזריק 50 לכמה ימים...
    ואחר כך עולים קצת.. את הזרקת מינון 50 כל הימים?
    הבנתי שלא נותנים גם ככה לעלות שלב ישירות להפריה... צריך את הקופ"ח לכל ההורמונים היקרים...
  • היי בובי, שיהיה בהצלחה ממוש. אצלי לא העלו את המינון תוך כדי אבל אני מניחה שזה משתנה מרופא לרופא. :) גם הפריות עושים דרך הקופה פשוט לא כל כך מהר בדרך כלל. דווחי לי איך הולך

• אגב איך אני מגיעה לפורום של משיח?

• אחפש... תייכף אתן לך קישור
  • הגעתי לפרופסור משיח בגלל שרציתי לשאול על הבדיקות זרע... צירפתי לו את התוצאות של הבדיקות זרע, העתקתי הכל בבירור... הוא רשם לי לעשות הזרעות עם זריקות כמה פעמים.

בגוגל תרשמי...
    פורום פריון הגבר.. ואז הראשון שעולה לך חיפוש תקליקי על זה
    ואז תיראי את התמונה של פרופסור משיח..
    ותרשמי הוא עונה ממש מהר, יום יומיים אחרי...
    זה פורום פריון הגבר-בנק הזרע אבל תרשמי בגוגל רק פורום פריון הגבר...
  • שיהיה לך המון המון בהצלחה. את מדהימה ואת מחזיקה את כולן כאן (אני אמנם חדשה אבל הספקתי לשים לב). אני יודעת שבסופו של דבר כולנו נזכה בתינוק (צווחן או לא צווחן) זה יגיע מתי שזה אמור להגיע... עד אז, אני מחזיקה לך אצבעות. נשיקות
  • את באמת מתוקה אמיתית!! וכל הכבוד על האופטימיות!!
    כולנו מחזיקות לך אצבעות!!

המון בהצלחה, אמן!!
  • ג'יסי היקרה מאחלת המון הצלחה בהזרעה ,כל כבוד על אופטימיות , את באמת בחורה מאד חזקה , אני בטח הולכת גם לעבור הזרעה נוספת אבל מתי רק אלוקים יודע כבר 6 ימים עם הכתמות ודימום קל , מה יהיה? אני מה עייפה מכל בלאגן בגוף , לולי אני גם רוצה לשאול את פרפסור משיח כמה שאלות , אשמח גם לקבל קישור.

/]
  • מרגו רשמתי לעיל איך להגיע מגוגל לפורום של פרופ׳ משיח
    תיראי ותנסי ותגידו אם הצלחתן להגיע לפורום
  • אבל אפשר לשאול שאלות עלי? אני לא רוצה לשאול על זרע , הבדיקה שלנו תקינה, הוא יענה אם אני אשאל עלי?

/]
  • תודה בננות, אתן מקסימות, מרגו מתי את אמורה לא לקבל? אולי תעשי בדיקה?

• אני כבר לא יודעת בחודש אחרון קיבלתי ב30.11 אבל הייתי אחר הזרעה ואיקאקלמין+ אוביטרל , החודש לא יודעת , עבדנו טיבעי בלי כדורים מה זה מבובלתתתתתתתתתתתתתתתתת. מסכן בעלי , או שלא היינו ביחד לפני צילום רחם ואחר יומיים אחרי צילום , היינו בקושי 5 ימים החודש , והנה מיום חמישי הכתמות כבר 6 ימים אז עוד פעם אחנו לא ביחד אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

/]
  • אני מבינה אותך...חחח....מלא הפסקות...אבל לכי תדעי אולי זה סימן חיובי

• אני לא מאמינה שזה סימן טוב , כל הכתמות שלי תמיד היו סימן של וסת
  • קורעת

רבקה
  • סליחה רבקה ? אבל מה כל כך קורע ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה