אוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה שלישי באישפוז..... לא יאמן כמה מהר הקטנטנים מתייבשים, בנות היה לנו מזל שאנחנו הורים קצת היסטריים והלכנו למוקד כמה שעות אחרי שהילדה התחילה לשלשל ולהקיא, אם היינו מחכים ליום למחרת היא היתה יכולה להיות במצב קשה יותר. אם הילד משלשל או מקיא גשו מיד לרופא, זה הציל את הבת שלי, אני חייבת לציין שהיא לא נראתה מיובשת או אפאטית ומסתבר שאיבדה מלחים וסוכרים ותפקוד הכליות כבר לא היה בסדר וכל זה תוך כמה שעות!!!! תהיו ערניות!!
5 תגובות
עמוד 1
  • ספרי לי עלזה..

לפני חודש וחצי היינו מאושפזים שבוע
    וזה אחרי שהרופא שלח אותנו הביתה ואמר שזה וירוס
    ואני מהחרדות שלי לקחתי אותו למוקד ומשם ישר למיון
    ואושפזנו עם התייבשות קשה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני חייבת לציין שהרופא במוקד יצא ממש תותח הוא אמר לנו מראש שבמיון בטח יגידו לנו לתת לה לשתות ולא יתרגשו יותר מידי אבל״ תתעקשו ואל תוותרו אני אומר לכם מחר המצב יהיה הרבה יותר גרוע״ הוא היה ממש מקצועי וקלט את הילדה מיד!
  • אוי מתוקה כל הכבוד לכם אין על האינטואיציה שלנו.
    החלמה מהירה
  • וואוו מפחיד
    איזה מזל שנלחצתם והייתם עירייניים
    תודה על המידע .

• הלחצת אותי!!:(
    מה זה אומר על כל שלשול או הקאה? ואם זה היה פעם-פעמים ביום ולא יותר גם אז צריך לרוץ??

ותרגישו טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה