עדכון אחרי רופא - עדכון בהמשך כתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הייתי בביקור רופא המשטח שלילי. אבל מיגרנה חזקה ביותר לא חוויתי כזה שניםםםםםם. לחץ דם היה אוד גבוה 140/90. הרופאה אמרה שבלי להכיר אותי יותר מדי נראה שיש לי תקופה מאוד לחוצה וזה משפיע ושכל הסימננים הם פיסכוטים ולא קליניים. נתנה לי ווליום להרגעה ואיבופן 400 לכאבים

ואם זה לא יעבוד אני אתאבד לא מסוגלת לדרוד עוד דקה עם הכאב ראש הזה.

15 תגובות
עמוד 1
  • תרגשי טוב מאמי

• אני בטוחה שהרופאה התכוונה פסיכוסומטיים....

• קרן יש מצב חחחח

• תרגישי טוב!!!
  • איך את עכשיו? זה עזר?
  • איך את עכשיו? זה עזר?
  • מיגרנה זה סיוט!
    סיוני, אני לא רוצה להלחיץ אותך או להפריע לך עם הדיאטה,
    אבל כשאני עשיתי את הדיאטה עם התרסיס, היו לי כאבי ראש נוראיים למרות שהבטיחו לי שלא יהיה שום דבר.
    בהתחלה הרגשתי סבבה אבל לקראת הסוף, לא יכולתי לראות בעיניים מרוב שכאב לי הראש ועוד היו לי על הראש עוד דברים חשובים לעשות שזה בכלל הכניס אותי ללחץ נוראי שרק הזיק.
    תבדקי את זה.
    אולי כי את לא אוכלת ושותה מספיק...
    לכן הפסקתי עם זה ואני שומרת על ת**** נכונה מבלי התרסיס וב"ה אין לי כאבי ראש עכשיו...
    תרגישי טוב

• איך את מרגישה היום?
  • תרגישי טוב
    גמני התעוררתי בלילה עם כאב גרון איום אבל בבוקר זה נעלם
  • אווווי מאמי אני מקווה שאת עכשיו מרגישה יותר טוב

• קמתי בבוקר לגהנום. כאב ראש וגרון איומים ביותר
    אני פשוט יושבת ובוכה
  • תרגישי טוב!!!!! פסיכית שכמותך
  • רפואה שלמה
  • בלוטת לימפה נפוחה פלוס כל מה שתיארת ממש נשמע כמו דלקת
    איזה רופאים הזויים חיים באיגלו !
    טוב נו העיקר שעכשיו את מטופלת