היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום הייתי בפגישה אצל הביג בוס סיפר שיש המון שינויים כי הגיע מנכל חדש וכל הכיסאות של כולם לא מובטחים הכוונה למנהלים . הסביר שמערך התביעות עובר מקום אך המקום לא ידוע הוא הציע לי תפקיד ממש שווה בתחום אבללללל זה אומר שאני אחזור ב14.1 בדיוק 98 ימים חופשת לידה הוא העלה לי בלי שום קשר את השכר
דילמה !!! ואמר שמבחינתו אני מחליפה מישהי בחופשת לידה לאחר מכן העובדת השניה יוצאת לחופשת לידה זה אומר שהתפקיד מובטח לפחות לשנה
אז ככה :
1. לא מוקדם מידי להשאיר ילדה במשפחתון בגיל 3.5 חוד ? 2. אם כן , מתי לדעתכן לחזור ? 3. במידה ויש שינוי והמחלקה שלי עוברת מקום לתל אביב האם שווה בשביל שכר של 6000 שח ? 8-16:00 בלי שישי כולל המון תנאים ומשכורת 13 ? אני מפתח תקווה
13 תגובות
עמוד 1
לי היה מאוד קשה להכניס את הבנות למסגרת לפני גיל שנה...אבל מצד שני לא הייתה לי עבודה טובה שמחכה לי! אף פעם גם לא סמכתי על מטפלות..שריטה שלי..אבל אם המשפחתון הזה נראה לך ממש טוב וקיבלת המון המלצות- יש גם יתרונות לזה
אני הפקדתי את האוצר שלי במשפחתון בגיל 3.5 חודשים.. היה קצת קשה, אבל עשיתי את זה. לא קל שם בחוץ, בשוק העבודה, ובטח לא לאמהות צעירות. אני הייתי הולכת על זה, גם אם זה בתל אביב. תמיד אפשר להתפטר אם הסידור לא עובד. בהצלחה!!!
גם אוריקי וגם אמילי נמצאים במסגרות מהגילאים האלו. קצת קשה בהתחלה אבל לא נורא, העיקר שיהיה מישהו שאת סומכת עליו. תנאים זה מעולה. גם משכורת 13 זה מצויין. נראה לי תתחילי לעבוד, ואם לא הולך אז תפסיקי. קחי בחשבון שההתחלה היא קשה, גם מבחינת הפרידה מהפיצקי וגם מבחינה של חזרה לשגרת העבודה. [
אני בדעה של אלינור הייתי מנסה יש לך לפחות חצי שנה להתפטר וגם לקבל פיצויי פיטורים
מפתה.... הייתי מנסה...למרות הקושי בדבר בהצלחה
את רצינית?
תיראי לדעתי זה תחוי בך אם את רוצה את התפקיד הזה והוא יוכל לקדם אותך וגם המשכורת טובה..אז לכי עלזה!!
ואל תדאגי לקטן,רק תחפשי לו מקום טוב שיתנו לו חום ואהבה חוץ מאוכל ושתיה והוא יהיה בסדר אל תדאגי.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אני חושבת שעלייך לתת לזה ניסיון היום השוק הוא אכזרי וקשה לקבל עבודה עם תנאים טובים השעות הן סהכ בסדר והשכר יפה מאוד אני חושבת שעלייך להתחיל מתי שביקשו ואין מנוס ממשפחתון. בכל גיל קשה לשחרר..
אני פשוט מאוד מפחדת מהדבקויות בוירוסים שבגן ...
היא ככל הנראה תהיה אצל חמותי עד גיל 4 חודשים ואז משפחתון של 12 ילדים 3 מטפלות
מה דעתכן ?
אורטל היחס בין המטפלות לילדים מעולה החוק אומר שעל כל 5 ילדים צריכה להיות מטפלת אחת. אז פה יש על כל 4 ילדים אחת וזה בסדר בעיני... אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך
אין דילמה בכלל!!! אם היו מתיעחם לי גם הייתי חוזרת בזמן!!! אני עדיין בהתלבטות.
השנה הראשונה במעון הוא קשה והם חולים אין מנוס מזה וחא משנה מתי תכניסי אותה למשפחתון.
כמו שאמרו הבנות אם לא יסתדר לך את יכולה להתפטר
קשה, אין ספק.
מה בעלך אומר בעניין?
תוכלו להסתדר בלי משכורת שלך עד גיל שנה?
ואח"כ מי אומר שתהיה לך עבודה?...מצד שני זה גיל מאד קטן להכניס למעון, מסכימה איתך....אבל מניסיון שלי - מחלות בגנים תמיד יש, לפחות עד גיל 3
ברור שלקחת. אומנם קשה להיפרד כבר מגיל כזה, אבל זה לא שאת עוזבת אותה וזהו. התנאים מפתים מאוד, יש גם פעוטונים וצהרונים לא רעים בפתח תקווה. אני חושבת שזה קוסם.
בהצלחה. כל החלטה שתעשי- שתהיה מהלב כי זה הכי נכון. לכי עם ההרגשה שלך.