היי מאמי בקשר להודעה הקודמת שלך ,קודם כל כל הכבוד על האופטימיות ! אני בטוחה שזה ישתלם לך בקרוב מאוד.בכל אופן יש לי אחות שנשואה 20 שנה ובלי ילדים..המספרים שאני אכתוב כאן לא מוגזמים בכלל מדובר על מאות מעקבי זקיקים ומאות כדורים עשרות הזרעות ועשרות הפריות ,לבעלה אין שום בעיה והם נבדקו יותר ממאה פעם ! אצלה גם אין שום בעיה ואחרי 8 שנים של ניסיונות נאמר לה כי יש לה אי פיריון לא מוסבר ..שאחת מכמה מאות נשים סובלת מאי כניסה להריון ואין לזה סיבה .לפניי שלוש שנים המליצו לה על פרופסור משיח העלות היתה גבוהה מאוד ביחס לטיפולים בבתי החולים הממשלתיים ..הם ממש חסכו לקראת הטיפול אצלו כי שמעו נפלאות רבות ! בכל אופן בהפרייה הראשונה שנעשתה על ידו היא נקלטה ! צרחנווווו שמחנוווו לא ידענו אם להאמיןןן בשבוע 7 נצפה דופק ובשבוע 11 כבר לא לצערנו ,עד היום היא מנסה. בצורה טבעית כמובן כי כבר נשבר לה מכל הבתי חולים והיא מרגישה שעשתה הכל מהכל ! הגוף שלה כבר לא יכול לסבול ..בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה ולכל הבנות כמובן שתזכו לשמוע בשורות טובות במהרהול ולהאמין שהכל אפשרי וכל דבר בזמן שלו צריכים הרבה תפילות שיהיה תקין ובידיים מלאות כמו שפנין אומרת הרבה יותר חשוב משזה יקרה מהר ולא בזמן שצריך לקרות ..הלוואי שתזכי להגיע אליו בקרוב מאוד !!יש לי עוד שני בנות דודות עם סיפורים דומים שזכו להקלט מיד אחרי הטיפולים אצלו ..(פרופסור משיח)