כמה שאלות לא קשורות.... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאימהות שמשתמשות או השתמשו בבקבוקי מאמ:
    מתי החלפתן את הפיטמה מ 1 ל-2? הוא אוכל דיי מהר, ונוזל לו קצת ממש טיפה בצדדים... מה שכן נראה לי הוא מתאצמץ כזה. לשאוב החוצה....
    ?

היום יש לי חתונה שאני או בעלי (או שנינו) ח-י-י-ב-י-ם ללכת.... כאילו אין מצב שבעולם להפסיד...

אז לאחר התלבטות מאווווווווווווווווווד ארוכה של איזה שבועיים שלוש החלטנו שאני אשאיר את הנסיך עם בעלי (חמותי המדהימה שאני באמת סומכת עליה התנדבה לבוא גם לבית שלי לעזור לו, לא הייתי משאירה אותו עם בעלי לבד....)
    כי אני לא נוסעת עם רכב, יש הסעה הלוך חזור. אם היה לי אוטו הייתי לוקחת את הקטן איתי... שמה את העגלה בבגאז' והסלקל לידי.. אבל בהסעה זה ממש בעיה, כי יהיה לו ממש לא נוח, והוא לא יוכל לישון נורמאלי באמבטיה שלו או עליי........

מה אתן אומרות על ההחלטה.?
    ברעיון בעלי הציע שנישלח להם צ'ק... כי הם יודעים שאנחנו גרים בצפון והחתונה במרכז וזה קצת קשה להגיע.. אבל אין מצב שאחד מאיתנו לא ילך...........

סליחה על החפירה :)

16 תגובות
עמוד 1
  • לגבי הבקבוקים - אני משתמשת באוונט אני החלפתי פיטמה מ1 ל2 בסיבובות גיל החצי שנה ממה שזכור לי

לא הבנתי לגבי החתונה החלטתם שאת תסעי או שתשלחו צ'ק?

• לגבי הבקבוקים, ברגע שראיתי הן מתעצבנות שהאוכל לא יוצא להן, למיטב זכרוני לקראת גיל חצי שנה פלוס מינוס

לגבי החתונה, נשמעת החלטה סבבה, אם חשוב לכם להיות, למה אתם לא משאירים אותו עם חמתך ונוסעים שניכם? במיוחד שאת סומכת עליה...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני החלפתי פיטמה בגיל חודשיים בערך
    כשראיתי שכבר קשה לה לשאוב והיא הייתה מתעצבנת ובוכה תוך כדי ההאכלה
    בנוגע לאירוע, אני לא הייתי הולכת רק משיקולי נוחות
    אם אתם גרים בצפון, תבדקי אם זה שווה את המאמץ
    לפעמים כדאי לשים רק צ׳ק ולא לבוא כדי לחסוך את הטרחה
    למה את לא רוצה להשאיר לבד עם בעלך?

• אני גם בעד להשאיר עם החמות וליסוע יחד שניכם......אם בא לכם.........קצת זמו איכות ביחד..מה רע????
  • אני אשתף אתכן :):)
    מאז הלידה לא יצאתי, בכלל... מהבית. הנקתי חודשיים, לא יכולתי לעזוב את הילד בכלל. אולי זה ישמע לכן קצת הזוי ולא ניתפס אבל מאז שהוא התחיל בקבוק לפני חודש אף אחד לא נתן לו לאכול, חוץ ממני. (אולי פעם אחד בעלי וגם חצי האכלה).
    כי פשוט אני יודעת הכי טוב, לא יודעת... עכשיו אני יותר משוחררת....

גם בעלי לא ככ יודע להסתדר איתו לבד המון זמן... הוא אוהב אותו מאוד, ומא-ד קשור אליו... כל היום הוא מחבק ומנשק אותו מדבר איתו ומשחק.. הם מסתדרים נפלא
    פשוט אני יודעת שלא יהיה לו כוח להחזיק אותו והוא יבכה...

אני מרגישה שאני רוצה ליסוע, להשתחרר קצת... לכמה שעות, לצאת לנשום אויר.
    השיקול שבעלי לא יבוא זה שיקול בעיקר כלכלי (להוסיף עוד 250 שח לצ'ק).

הייתי רוצה לסוע איתו, ואני סומכת על חמותי שתישאר לבד עם הילד כמה שעות.

אני מרגישה שלמה עם ההתחלטה.
  • אם את סומכת על חמותך ואין לה בעיה להישאר איתו לבד
    תיסעו ביחד ותהנו
  • אני אתקן מה שכתבתי..
    אני והילד, או כולנו עם בעלי , כן יצאנו, אנחנו מאוד אוהביים לטייל עם הילד.
    לטיולים קצרים, לסידורים, לימי הולדת של המישפחה, לשבתות...
    הכוונה שלא יצאתי קצת להתאוורר....

זה פעם ראשונה שאני אעזוב אותו ל7 שעות......
  • אני אומרת צאי תהני תתאוררי כמה שעות לבד - כמובן שעם הבעל היה עדיף אבל עם זה הוצאה כספית כבדה מידי אז לא נורא
    אבל אני בעדה שיהיה לך גם זמן לעצמך
    אה ותהני

• הכייייי לצאת ולהנות!!
    מה קרה מגיע לך
  • הכייייי לצאת ולהנות!!
    מה קרה מגיע לך
  • אני החלפתי בגיל חודשיים ככה
    תנסי,שימי לו מס' 2 ותראי איך הוא מסתדר,אם מסתדר טוב אז סבבה
    ואם לא אז תחזירי את המס' 1,אבל תיהיי רגועה שניסית..

לגבי החתונה למה לא?!
    אני בעד שתסעי קצת לבד
    תתארגני לך בכיף דפקי הופעה
    ותצאי קצת בשביל עצמך..
    במיוחד אם את רגועה שאת משאירה אותו עם בעלך וחמותך
    מה שבטוח הוא,שאחרי שתתאוררי תחזרי לילד עם כוחות מחודשים..

תהני מאמי..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • שניה אני חייבת להבין- יש לך 2 ילדים נכון????
    לגבי הפטמה בבקבוק החלפתי לליאם בגיל חודש וחצי כי ראיתי שבפטמה 1 היא ממש מתאמצת לינוק.
    לגבי החתונה, אני הייתי נוסעת לבד למה לא?
    בעלך עם הילד, חמתך גם הראתה נכונות למה לא לצאת להינות קצת? אני בעד להתאוורר

• מסכימה עם רותם - תנסי פטמ מס' 2 - למרות שנראה לי שזה מוקדם מדי...תראי אם הולך לו יותר טוב.

לגבי החתונה - שחררי!! אני יודעת מה זה...גם אני עד שיצאתי לבד מהבית - זה קרה רק שבוע שעבר וגם לשעתיים בלבד....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא נופקוש זה בני בכורי הראשון....... :)

כן אני רק מדמיינת כמה אני אמעך אותו מחיבוקים ונשיקות שאני אחזור.....
  • אני התחלתי עם פטמה 2 האמת בטעות אמא שלי קנתה להן את הבקבוקים.
    אבל בסוף זה היה מעולה כי בהתחלה היה להן מאוד קשה למצוץ והן התעיפו מהר ולא אכלו וב2 זה יוצא יותר בקלות אז ככה שנשארנו עם 2 מהתחלה

• אנחנו עם בקבוקי בי פרי ומומלץ להחליף בגיל 3 חודשים אז אני החלפתי בחודשיים וחצי כי ראיתי שכבר קשה לה לאכול וזה אורך המון זמן.

שימי לב שיכול להיות שבהתחלה זה יזרום חזק מידי והוא עלול להשתעל כי הוא לא רגיל חזרם כזה חזק. אם את רואה שזה ממשיך מעבר לכמה האכלות תחזירי מס' 1 כי אמנם קשה לו אבל הוא עדיין לא מוכן לשתיים ותנסי שוב בעוד כשבוע וככה עם הזמן תראי מתי זה הזמן הנכון.

לגבי חתונה - אולי הייתי שולחת צק בגיל כזה. אני גם לא יצאתי לבד והשארתי את נועה עם מישהו עד גיל 4 חודשים נראה לי אז את לא היחידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה