לחוצה מהלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה להיות לחוצה מהלידה הקרבה

אני מתה מפחד מהילדה עצמה עכשיו שאני יודעת לקראת מה אני הולכת זה יותר מלחיץ אותי
    מאשר בלידה של אוראלי שלא ידעתי באמת מזה לידה וצירים

עצם הידיעה שאני לא יהיה עם אוראלי 3 ימים שאני אהיה בבית חולים כבר מעלה לי דמעות
    כן אני יודעת הוא יבוא לבקר אותי אבל עדין לא אני יקלח אותו לא אני ישכיב אותו לישון לא אני יקח אותו למשפחתון

אני לא יודעת אך אני הולכת להסתדר עם 2 ילדים - אך מתמרנים ומתיחסים לשתי ילדים בו זמנית
    אני פוחדת להזניח את אוראלי שלא יהיה לי כוחות וסבלנות להתיחס אליו אחרי לילה שבקושי ישנים ובקושי מתפקדים

8 תגובות
עמוד 1
  • התחושות שלך הגיוניות לחלוטין.
    אני יכולה להרגיע אותך ולומר שמסתדרים, כן זה קשה בהתחלה, אבל הכל יהיה בסדר.
    נראה לי כל ההורים חשים את התחשות הללו כששינוי גדול מגיע!!
  • מאמוש... קודם כל
    שנית, גם אני לחוצה וחוששת - ולהפך ממך אצלי זה מתוך זה שאני לא יודעת לקראת מה אני הולכת... לא יודעת מה זה צירים,מה זה לידה....
    אבל אני בטוחה שזה קטן עליך ואין לי ספק שאת תיהיי אמא מדהימה ל-2 נסיכים
  • מצטרפת אלייך ובדיוק מרגישה את מה שאת עכשיו מרגישה
    יהיה בסדר (כך לפחות אומרים לי כל הזמן)
    אבל בנוגע ללידה, דווקא ההיפך
    עכשיו שאת כבר יודעת מה זה תבואי קרת רוח ובלי לחץ
    תחשבי על זה שעכשיו את יודעת מתי להגיע לבית החולים, את יודעת לתזמן צירים,
    את יודעת איך בעלך מגיב לנושא הלידה... אין הפתעות מיוחדות
    ודווקא בתקופה שאת תהיי בבית חולים את תראי שבעלך ואוראל יסתדרו בלעדייך
    מה שייתן לך תחושת ביטחון מחודשת!
    בהצלחה חמודה!
    ואנחנו צריכות להיפגש בחופשת לידה שלנו (ההפרשים בין הלידות והילדים כמעט זהים)
    אני הרבה בירושלים (שתי הסבתות שלי גרות של ואני אקס ירושלמית)

• יסמינוש

• תודה רבה בנות - אמרתי לכן כמה שאני אוהבת אתכן

• אני מרגישה בדיוק אותו הדבר
  • איך תסתדרי עם שניים?

הקב"ה יעזור לך !

ועכשיו גם חלק שני ברצינות:

חששותייך נכונים, ההרגשה הפנימית שלך כאם זועקת לשמיים.
    זה קשה להשאיר אותו לבד אבל זה למטרה טובה. וזה מה שחשוב. אני בטוחה שבעלך וקרובייך הסתדרו ויטפלו בו יפה. את תראי שכשתשובי בעזרת השם הביתה הוא יהיה בריא ושלם. הוא ילך וישוב מהגן וגם יקלחו אותו. זה לא שהוא לבד או על אי בודד.
    לא לחשוש- אם עברת פעם, תעברי שוב.
    ובקשר להזנחה - זה ממש לא ככה. אל תסתכלי ואל תתרגמי את זה למילה הזאת. את מטפלת בשני ילדים. את בסך הכל נותנת פחות תשומת לב אבל זה לא משהו שהוא קבוע, אלא זמני.
    רוצה לבלות עם שניהם? תצמידי את הילד אלייך, תסבירי לו כל מה שאת עושה, תבקשי ממנו להביא לך דברים (תביא חיתול, תביא מישחה וכו') וככה הוא ירגיש פעיל . אל תשכחי להדגיש כמה שהוא ילד גדול, שאת סומכת עליו, שהוא עוזר לך ושהוא מקסים.

והכי חשוב- בהצלחה.
    שובי בשלום.

• מאמי אין ספק שהמעבר מאחד לשתיים הוא מאוד קשה. אומרים שזה ההבדל הכי קשה יותר מאשר שתיים לשלוש.
    לי היה מעבר מאפס ל2

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה