רוצה להזהיר בקשר לגלולות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת כמה מכן יודעות את זה ולא בטוח שכולן מגיבות אותו הדבר לזה אבל לי חשוב כן להגיד..
    בקיצור אחרי הלידה הייתה לי תקופה ששבה לקחתי גלולות מסוג מינס.. ומתישהו במהלך תקופת השימוש בהן ביצעתי בדיקת דם שהראתה תוצאות טריגליצרידים בשמיים!!! למי שזוכרת - גם פתחתי על זה פה שרשור.. בעצת כמה בנות מפה וגם מרופא הנשים שלי הפסקתי את הגלולות וביצעתי שוב לפני כמה ימים בדיקות דם. ו.. הפלא ופלא.. הטריגליצרידים תודה לאל בטווח הנורמה!
    אז בנות לתשומת לבן של כל לוקחות הגלולות תעשו מדי פעם בדיקות דם ותעקבו אחרי זה..
7 תגובות
עמוד 1
  • אני בטוחה שזה רשום בעלון שאף אחת לא קוראת. יש מלא תרופות שרשום
    שכשלוקחים אותם חשוב לעקוב אחרי כבד אחרי כליות אחרי כל מיני... זה גם אף אחד לא עושה.
    ויש גם את האזהרה הזאת בתרופות שאסור לקחת אם למישהו היה פעם (פעם!) בעיות
    בתפקוד הזה וזה וזה...אולי מותר וצריך רק לעקוב...
    צריך לקרוא עלונים בקיצור!!!
  • לגמרי ככה!נראה לי שאני בין היחידים שקוראים וגם צתעמקים בזה.. ובדרך כלל גם לא לוקחת בגלל זה חחחח
    והמחשבון הזה בנתיים לא איכזב במיוחד בקטע שהוא ממש עזר לי להבין מתי הביוץ.. אבל עדיין מלחיצה האפשרות שזה עלול לטעות חחח
  • לגמרי ככה!נראה לי שאני בין היחידים שקוראים וגם צתעמקים בזה.. ובדרך כלל גם לא לוקחת בגלל זה חחחח
    והמחשבון הזה בנתיים לא איכזב במיוחד בקטע שהוא ממש עזר לי להבין מתי הביוץ.. אבל עדיין מלחיצה האפשרות שזה עלול לטעות חחח
  • טלי, גם אני לקחתי מינס והם שיגעו לי את הגוף לגמרי....
    דרך אגב מה זה טריגליצרידים ?

• גם כשאני לקחתי בבדיקת דם היו טריגליצרידים
    וכשהפסקתי נעלמו.
    יש לי חברות שלקחו ולא היה כלום..
    מה שכן חשוב מאוד לעשות בדיקות דם כשלוקחים גלולות
    הרופאה של אמרה כל חצי שנה.
  • טריגליצרידים זה שומנים בדם יכול לפעמים לסמן על( טפו טפו לא עלינו) תסמונת מטבולית או מחלת לב עתידית.. זה לא בריא בכלל..
    ואני עוד בתור בחורה רזה וקטנה שלא מפריזה באכילה מטורפת וכו לא הבנתי מה נפל עליי הדבר הזה.. עד שהפסקתי..והיה לי ממש גבוה! 250 כשהנורמה זה עד 150
  • טריגליצרידים זה שומנים בדם יכול לפעמים לסמן על( טפו טפו לא עלינו) תסמונת מטבולית או מחלת לב עתידית.. זה לא בריא בכלל..
    ואני עוד בתור בחורה רזה וקטנה שלא מפריזה באכילה מטורפת וכו לא הבנתי מה נפל עליי הדבר הזה.. עד שהפסקתי..והיה לי ממש גבוה! 250 כשהנורמה זה עד 150
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה