משתפת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    הי לכולן,
    אני מרגישה תקועה בלי שום כיוון...אני לא יודעת מה לעשות ומה מבטיח לי שמה שאני יעשה זה הפיתרון לבעיותי.
    אני מחכה שמכון פועה יזמינו אותנו לשיחה כי הרגשתי שאני צריכה שמישהו יעזור לי בהחלטות והם ממש טובים בכל עיניני אישה ופיריון...הרופא נשים
    שלי שהוא טוב מאוד אמר שאני צריכה להחליט או ניתוח לפתיחת חצוצרות או הפריה חוץ...והוא לא אמר מה הוא ממליץ...אני מרגישה ממש לבד ומזה מפחדת. אני מרגישה שאני מבזבזת ת'זמן...חיכתי 3 שנים בידיעה(בהרגשה) שהכל בסדר במקום ללכת לבדוק...אני מגלה שאני גם כועסת על עצמי.
    סליחה על החפירות.
    יום מצוין

רבקה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ריבקוש....
    אל תאבדי תקווה לפחות את יודעת מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה !
    אני איתך בכל הנושא.. מאוד מתיש, מאוד קשה נפשית ופיזית...
    את יודעת שאני כלל לא מרוכזת בעבודה שלי ובלימודים (אני סטודנטית לתואר שני) פשוט נמאס לי להמתין. עם זאת, חשוב לזכור שכל המתח הזה לא עושה לנו טוב... בואי נהייה סובלניות יחד...
    תחשבי טוב על האופציות שיש לך ותגיעי להחלטה לאחר התייעצות..
    אני בטוחה שיהיה טוב!!!
  • לא פשוט בכלל...ניראה לי שצריך לחוקק חוק חדש חופשת לידה(או חופשת ציפייה להריון) לנשים עם בעיות פריון לפני ההריון וחופשת לידה אחרי הלידה המיוחלת....
    הייתי שמחה עכשיו לשקט בלי עבודה או לימודים ולהתרכז רק בזה...
    שה' יעזור.
    תודה על ההתיחסות.

רבקה
  • מותק! את כועסת על עצמך? שלא תעיזי, עשית מה שהרגשת הכי נכון... אין לך שום סיבה לכעוס על עצמך, תתרכזי במה שעכשיו, שיודעים מה הסיבה ויש דרכים לטפל בה. אף אחד לא יגיד לך מה לעשות, תתחברי לעצמך ולכי עם הלב וזו בטוח תהיה הבחירה הנכונה, אל תפחדי לסמוך על עצמך

• מתוקה, קודם כל תנסי להישאר רגועה...
    תנסי לדבר עם מכון פועה שוב - אולי זה יזרז את הפגישה איתם..
    לגבי הכעס על עצמך. אני חושבת שזו טעות! כמו שאמרו לפניי - עשית את מה שהרגשת לנכון. את צריכה להאמין שברגע שהכי מתאים לך להפוך לאמא את תהפכי לכזו.
    אין לך מה לדאוג.. קבלי גדול מאוד!
    מקווה מאוד בשבילך שבקרוב תצליחו להיקלט - בדרך שתבחרו, שיהיה קליל ותקין בלי קושי בדרך. שהעבודה לא תקשה עליך יותר מידי ותצליחי להישאר רגועה!

בהצלחה!! לא לאבד תקווה - אין יאוש בעולם כלל!!

• תודה רבה נשמות

רבקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה