המשחה של הטחורים לא עוזרת מה צריך לעשות??:( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מבינה בנושא למזלי הרב, לפחות עד עכשיו 55555 ולא יודעת מה יכול לעזור...אולי תלכי לרופא שייתן לך משהו אחר לטיפול? בכל מקרה, מה שבטוח - אחרי הלידה הכל יעבור
תיקני מגבונים לטחורים של ד"ר פישר, מנסיון זה עוזר. יש בפנים חומר שעוזר.
כמה זמן את מורחת? לפעמים זה לוקח זמן,תלוי בגודל של הטחורים. תשמרי על המקום נקי ויבש.
כמעט שבוע אני חושבת..אבל אני חושבת שאפילו המצב החמיר כשהיתי אצל כירוג הוא אמר שזה טחור אחד קטנטן..
תתיעצי עם עוד רופא. את יכולה להתייעץ גם עם רופא המשפחה הם גם מבינים בזה. את צריכה להחליף כנראה משחה. אם יש לך טחור קטן הוא לא אמור לכאוב מאוד כמו שאת מתארת.
גל
איזה קטע, ממש בשנייה זו ראיתי את הקישור הזה ועדיין לא סגרתי כדי שאוכל להעביר לחברה שסובלת מטחורים....
תשתמשי בנורמלקס זה חומר שעוזר ליציאות. אני סבלתי המון מעצירות וטחורים לפני ההריון ודווקא בזמן ההריון שאני משתמשת בנורמלקס יש לי את היציאות הכי מסודרות ובלי סבל של טחורים.
יש משחה, מגבונים ונרות של פרוקטו-גליבנול. מוכרים ללא מרשם רופא גם בזמן הריון ניתן להשתמש... כנראה שיש לך טחורים פנימיים, את חייבת להשתמש גם בנרות. יש בסופר פארם
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
אני חושבת שזה כבר לא חשוב ליציאות.. אפילו שזה טחור אחד עכשיו בגלל שחמותי לא בבית אני יותר על הרגליים ויותר בתעסוקה עד שכבר בשעות הצהריים אני מרגישה ממש כמו גוש כואב כזה בישבן ואז כשאני נוגעת אני רואה שהטחור כאילו התנפח כזה כנראה מהלחץ של העבודה לא יודעת וזה באמת כואב..
מאמי תרגישי טוב אני יודעת שיש פעמים שחותכים את הטחורים עם הם ממש מפריעים תנסי לשאול את הרופא שלך
וואי מסכנונה תרגישי טוב
תודה בנות יקרות תגידו הנרות זה רק בשביל טחורים פנימיים? זאת אומרת אם לא עובר לי עם משחה אז כנראה אני צריכה לחתוך אותם לא?