בא לי להרוג מישהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך 26/7/12 קבלתי דו"ח חניה ע"ס 250 ש"ח על חניה בכחול לבן עם תו חניה ברחוב צדדי שכמעט ואין בו תנועה בנתניה.
    האוטו בלט במס' סנטימטרים לסימון אדום לבן, אז נניח שהבנתי את הדו"ח.
    באותו שבוע שילמתי את הדו"ח דרך אתר האינטרנט של העיריה.

לפני יומיים קבלתי בדואר הודעה שיש לי "מכתב רשום עם אשור מסירה".
    היום הלכתי לדואר לקחת את המכתב, והופתעתי לגלות שזו אזהרה לפני גביית "ריבית פיגורים והוצאות גבייה" (חה חה חה...) על הדו"ח ההוא...

WTF ? ? ? ?
8 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לבקש מחברת אשראי פירוט עבור אותו חודש ולהראות להם את התשלום
    חוצפה!
  • ממש חוצפה!!!
    בדיוק מה ששולי אמרה.
    ולהבא - לא לשלם ישר את הדוח"ות

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חוצפה גועל נפש!!!!!

גם לי זה קרה!!!!!! לפני שנה בערך

מטומטמים כלבים הכל בגלל שהם לא שומרים על התשלומים שלהם

מטומטמים

[email protected]

פייס: ortal_hori

• אני פעם קיבלתי התראה שניה על דו"ח שלא קיבלתי התראה ראשונה בכלל
  • זה מעצבן, אבל אם שילמת אין לך מה לדאוג...
    נסי לדבר איתם טלפונית...
    לרוב הם מודעים לבלאגנים שלהם...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זבלים!! אבל שרוני, בד"כ בתשלום אינטרנטי מבקשים אימייל, את אישור התשלום שולחים לך למייל. תבדקי אחורה אם הגיע ואם לא בדואר נכנס אולי בדואר זבל, אבל בתשלום באינטרנט תמיד שולחים אישור תשלום.

בהצלחה יקירה!

• נראה לי שהם מנסים ליפול על פריירים
    יש אנשים שלא נלחמים לא מבררים לא מערערים
    ואולי על זה הם בונים
    כמו כל התופסות השקריות הקטנות שלפעמים יש לחשבון הסלולר ולא כולם בודקים
    אז בונים על זה..מזה הם עושים כסף טוב

פעם חיפשתי שעה חניה בעפולה ובסוף חניתי במקום היחיד שהיה פנוי אבל המדחן היה שבור אז אי אפשר לשים כסף
    קיבלתי כמובן דוח וכשערערתי הסברתי שהיתה מצוקת חניה, זה לא שחניתי שם כי ניסיתי להרויח ולא לשלם..וחוצמזה אם יש מדחן שבור תתקנו אותו

כמובן שהם צחקו עלי...ושילמתי. אמרו שהייתי צריכה לחפש מקום חניה בתשלום ליד מדחן אחר..אבל אין!!!
    זו- נ-ות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה