היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פרופסור משיח, ואני בטוחה שאתקבל בתרועות ומחולות..הרי סוף סוף באתי... אני.....חחחחחח קבעו לי תור ל 20.1 , דווקא הופתעתי לטובה, הייתי בטוחה שיקח הרבה יותר זמן, תמורת סכום סמלי של 1200 ש"ח אזכה לייעוץ מהההמומחה...אני כבר ממש סקרנית...מעניין כמה ילדים יש לו?....בכל אופן בינתיים אזרום לי לעוד הזרעה דרך הקופה וב 20.1 נדע קצת יותר טוב איך ממשיכים. למסור לו דש ממישהי?
7 תגובות
עמוד 1
יסמין המדהימה... שיהיה לך הרבה בהצלחה!!! ובשורות טובות...
בהצלחה מאמייייייייייייייייי
בשורות טובות אמן
איזה יופי בכלל לא הרבה זמן כמו שחשבתי!!
אין ספק שהוא המומחה!! עכשיו תתחילי לטפל רק אצלו? או רק ייעוץ?
תודה חמודות. אורלי אני מאמינה שנשמע מה יש לו לומר ואז נראה...
אני מתהההההה עלייך!!!!!!!!!!!!
שיהיה לך המון בהצלחה!!! מאחלת לך שלא תצטרכי עד אז את הייעוץ בכלל. בכל מקרה אם את בכללית אני חושבת שמגיע לך החזר, אני יודעת שביקור אצל מומחה באופן פרטי צריך לעלות לך 100 שקלים.