........ למישהי זה קרה????! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהיה לה כאבי רגלים כמו לפני מחזור
    ובכל זאת היתה בטא חיובית?!?
    אני 9 ימים לאחר החזרת עובר ומרגישה את המכשפה בפתח!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אצלי כול פעם שהייתי מרגישה כאבים כמו לפני מחזור זה היה מגיע .
    אבל... אני מכירה הרבה סיפורים שזה היה הריון ...
    רק שאצלי זה לא קרה חחח...
    בהצלחה תמיד יש תקווה
  • רעיה בקרוב מאוד גם לנו זה יקרה אני בטוחה
  • לא מכירה, מכירה תחושה של כאבי בטן של לפני מחזור ומניסיוני האישי מכירה שפעם אחת זה הוביל לבטא חיוביות ובשאר הפעמים רק לשלילי..

מאחלת לכולנו - מעכשיו, רק חיובי!!!
  • בשתי הפעמים שנקלטתי אחרי הפרייה היו לי כאבי מחזור (ציצים עואבים, בטן תחתונה כואבת9 ובשניהם בטא חיובית!!!!!!!!! אל תנסי לחפש סימנים ותחכי בסבלנות. מאחלת לך בהצלחה
  • תראי, אל תנסי לחפש סימנים כי זה מחרפן, תתנהגי כאילו את הולכת לקבל...לפחות מככה המכה קצת יותר רכה
  • היי טליה גם אני מחכה וכבר מטפסת על הקירות!!! ומנסיון באמת אין מה לחפש סימנים כי מנסיון פעם אחת כשהרגשתי כאבי מחזור הייתה לי בטא חיובית ובשאר הפעמים עם אותם כאבים זה הייתה בטא שלילית- ככה שאני לא יודעת.
    עכשיו אני שוב עם כאבי מחזור ואני רק מרגישה שאני לאט לאט משתגעת ומתה שזה יגיע כבר ומצד שני כל כך חוששת לחשוב מה יהיה אם זה יהיה שוב שלילי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה