היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נכנסתי לשבוע 25 ואני מרגישה כאילו כמו בשעון שוויצרי באו תסמינים. כבר שבוע שאני מרגישה כבדה, קשה לי לקום או להתכופף, הגב כואב ומאתמול ממש כואבות לי הרגליים בקרסוליים. נכון שאתמול הלכתי 3-4 שעות בקניון (היה מבצע מקסיייייים בשילב) אבל עד עכשיו אני מרגישה שהתינוקת ממש למטה באגן, כואב לי במפשעות, הקרסוליים הורגות אותי ומעט נפוחות. איך נראה בצקת בכלל?
קצת מוקדם לכל זה לא?
6 תגובות
עמוד 1
אני אומנם לא חוויתי בצקת בהריון אלא רק לאחר הניתוח.. בגלל ה מאה אלף ליטר נוזלים שדחפו לי אבל נראה לי זה נראה זהה... הרגליים פשוט תופחות ברגע.... הקרסול... נעלם
בצקות יכולות להופיע בכמה מצבים הכי נפוץ זה נפיחות בקרסוליים אחרי הלידה של נהוראי הרגשתי כמו שרק, מזעזע הנפיחות הופיעה לי גם בשוקיים גם בקרסוליים וגם באצבעות של הרגליים
אז מזלי שאבא שלי פרמדיק ולומד דיקורים סיניים וחבריהם עשה לי מסאג' הזרים לי את כל הנוזלים והמלחים גם לטבול את הרגליים בגיגית עם קרח עוזר, אבל עכשיו חורף ולא מומלץ תרימי רגליים בגובה האגן, על כרית, ישנתי ככה בלילות וקמתי במצב הרבה יותר טוב. ועוד טיפ, תפחיתי במלח.
תרגישי טוב.
כבר ענו לך לגבי הבצקת.. אני ואת באותו השבוע ואני מרגישה גם את הכבדות והלחץ במפשעות
תירשמי להתעמלות נשים בהריון זה מאוד עוזר להפחתת תופעות הלוואי באופן כללי ובצקות בפרט
היי גם אני יחד איתכן באותו שבוע טוב לדעת שיש עוד כמה שמרגישות כמוני....
חיחיחייי עוד קצת? זה עוד 15 מורטות עצבים של ציפייה!!!