משהו קטן שמעניין אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכל אתר אפשרי קראתי כי האישה מרגישה יותר (או רוצה להרגיש יותר) טוב את העובר זז עליה לשכב על צד שמאל. שמתי לב כי אצלי זה דווקא הפוך. אני מרגישה המון כשאני נשכבת על הגב או על צד ימין והרבה פחות כשאני על צד שמאל. ממה זה יכול לנבוע? בנוסף חשוב להוסיף שלרוב היא בועטת בצד שמאל של הגוף שלי. אני שמאלית אז אולי אני פשוט מצליחה להרגיש אותה בצד שמאל של הגוף יותר? כשאני על צד ימין?
    שאלה נוספת: ביומיים אחרונים יצא לי ללכת לא מעט עם נעלים שטוחות ונוחות מאוד חשוב לציין, אבל יש לי כאבי קרסוליים רציניים וכאבים במפשעות עם לחץ כאילו והתינוקת ירדה למטה. אני שבוע 25, יש לי ממה לדאוג?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

שכיבה על צד שמאל זה נכון אצל הרוב, אבל בהחלט ייתכן אחרת.
    בנוסךף ייתכן שהעוברית שלך שוכבת עם הרגליים לכיוון שמאל שלך ולכן שם את מרגישה יותר תנועות. אין משמעות להיותך שמאלית או ימנית.

לגבי הכאבים - צריך להבדק, יש דברים שאין אפשרות לאבחן דרך הפורום

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה