היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לאוולין יש 16 למרות שאומרים שאמורות להיות 20 הפה ניראה מלא אבל כניראה מדובר ב4 תוחנות אחורניות לא ממש בא לי שיצאו בזמן הקרוב:)
אלה הפה של רז רחוק מלהיראות מלא
האמת שגם אצל דור בגיל שנתיים הפה נראה לא מלא אבל לא ייחסתי חשיבות. לפני כמה ימים פתאום "נדהמתי" לגלות שהפה שלו מלא שיניים., פתאום שמתי לב לזה. אם זה מטריד אותך, פשוט תקבעי תור לרופא שיניים לילדים אבל אני לא נלחצתי מזה על כל פנים
נו על הבסוף אני מדברת. פשוט יש כבר תוחנות יש לה ניבים ויש חותכות ניראה לי מיותר עוד 4 תוחנות:) מקווה שיגיעו באיזור פסח כשיהיו קצת חופשים ואני אצליח קצת לישון גם:)
אלינור-דניאל למד לעשות בנות?:) פספתי את שרשור הניחושים.
גם לאחיין שלנו התחילו לצמוח פתאום שיניים אחרי כמה חודשים טובים של הפוגה והוא בן שנתיים ו-3 חודשים ככה שנראה לי שיש זמן עד שכולן יצאו
נופר לדעתי אין לך מה לדאוג גם לילדה שלי היה ככה, עד היום נראה לי חסרות לה גם כמו לילדה של אלה.. לפי מה שני יודעת זה בסדר אם את רוצה להיות רגועה את, יכולה להתייעץ עם הרופא..
אחיין שלי בן שנתיים ושלושה וגם לו אין עדיין את כל השיניים. אני חושבת שזה בסדר... נפוץ מאוד שלא כל השיניים יוצאות לפני גיל שנתיים.
לדעתי אין מה להלחץ אין חוקיות בזה אצל כל אחד זה שונה. רופא אין דרך לזרז יציאה של שן
וואלה בובה אין לי מושג אבל התגעגעתי אלייך!!!!!
נופר כפרונה לנשום מה את מחפשת בכוח ממה לדאוג??? לא את לא אמורה לדאוג!! תירגעי! אין חוק המחייב את הפה והשיניים לצאת להם לאוויר העולם עד גיל מסוים! לנשום מאמי לנשום...
[
את האמת שאיו לי מושג אבל הבנות אמרו שזה תקין ושאין מה לדאוג אולי בשביל השקט שלך תקבעי לרופא שיניים
נופרי, אין לך מה לדאוג! בריאל סיימה עם השיניים בסביבות גיל שנתיים וחצי! לרזוש חסרות כולה 4 שיניים והן עוד יצמחו
לא, זה קורה באופן טבעי. לא שמעתי על שום מקרה ששינים לא גדלו למישהו.
לנו יש כבר מזמן את הטוחנות אבל את לא צריכה לדאוג, הטוחנות שלה יחשפו פחות לאוכל, ישמרו יותר טוב