כבר לא כייף פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחברת בשם בדוי כי לא רוצה שייתקפו אותי או משהו כזה
    פשוט לצערי כבר נורא לא נעים לי להיות פה וזה מעציב אותי כי עד לא מזמן הפורום היה לי כמו הבית.
    בזמן האחרון שאני פותחת הודעה כמעט ולא מתייחסים. ואם כן אז בקושי תשובה אחת
    גם כשאני עונה לאחת הבנות על הודעה אין יחס.
    גם אני מרגישה שיש בנות ספציפיות שלא עונות לי על ההודעות כאילו בכוונה
    ואני תמיד עונה לכולן, על מה שרלוונטי עבורי כמובן.
    עצוב לי שהפורום כ"כ השתנה, עובדת שסיון והמון בנות אחרות מרגישות כך
    עצוב שהפורום בפייסבוק - מאמאזון מרגיש לי יותר מחבק , אכפתי ואנושי
    זהו. פרקתי.
21 תגובות
עמוד 1
  • חבל לי שזו הרגשה שהופכת לנפוצה יותר ויותר בפורום,
    כנראה שיש משהו מאחורי הדברים שלך ושל סיון
  • אני עם יוליה, פעם היו לי הרבה יותר כוחות לענות, היום בפייסבוק הכל יותר נגיש ומהיר,
    אז קורה לי הרבה שאני עוברת על שרשור ואם אין לי מה להגיד אני לא מגיבה כלל.
    במיוחד שזה בהפסקות מהסלולאר.רק מתעדכנת.
    מגיבה כשיש לי משהו בוער לומר בעיקרון.. או כשאני חושבת שהדיעה שלי תספיע על משהו.
    קרו כמה פעמים שכתבתי תגובה ארוכה וממש מושקעת ואז כשלחצתי על לשלוח הסתבר שאני בין חתימות ושכחתי להיכנס לפורום ואז ההודעה נעלמת ואין לי כוח לרשום סיפורים שוב.
    אז אני פשוט קוראת, מתעדכנת וגם לא בהכל לצערי, הילדה,העבודה,הבית והעייפות המצטברת והרצון לבהות בטלויזיה כמו זומבי גוברים על כל השאר.
    לדעתי זה מצב של הרבה בנות פה.רוב הותיקות התמסרו לחיי משפחה וטיפול בילד בעבודה הדורשת אקסטרא כוחות ובטיפול הבית.
    לא חושבת שזה משהו בפורום השתנה.
    פשוט האנשים כמעט ולא פה.ולא בגלל זלזול אלא בגלל שפשוט יש עיסוקים אחרים שדורשים יותר תשומת לב.
    אז בצער רב תמיד מישהו נישאר בצד.
    פעם זה הבעל העצבני כשאני רושמת עוד תגובה ב 1 בלילה בהריון מתקדם ודורש ממני ללכת להתכרבל איתו במיטה ופעם אחרת זה חברה שלי שאפילו לא הגבתי לשרשור שלה למרות שמאוד רציתי להגיד כמה אני גאה בה, או מתרגשת, או אפילו לאחל יום הולדת שמח..שגם את זה יוצא לי לשכוח לא מעט.
    אז לא ניראה לי שזה מישהו שבכוונה...
    זה פשוט כי יש רק 24 שעות ביום..ולפעמים רוצים גם לישון:)

• היי,
    אני די חדשה פה ובפורומים בכלל..אפילו מתביישת לרשום שאין לי מושג,מה זה מאמזון
  • דווקא אני חייבת להגיד שהתחברתי לפורום מחדש.
    גיליתי כמה בנות חדשות מקסימות במיוחד, ונחמד לי

• אומנם אני לא מהותיקות, אבל גם אני שמתי לב שלא הכי אוהבים את ההודעות שאני כותבת ואם השקעתי בזמן לכתיבת תגובה למישהי, היא אפילו לא מגיבה לי וזה באיזשהו מקום טיפה מעליב. אבל בסדר. למדתי שלא על כל דבר מגיבים ואני יותר קוראת מאשר מגיבה.
    אולי כי אני דתיה ויש לי דיעות שונות מעט?
    אולי כי אני לא בקשר טלפוני עם הבנות פה?
    אולי כי מעולם לא נפגשתי איתן?
    אין לי שמץ

• אני מבינה מה את אומרת אבל לא מסכימה עם ההיעלבות. פשוט אין צורך.
    כולנו עסוקות. ילדים, עבודה, בעל, בית ואולי אפילו נשאר לנו זמן לעצמנו...
    אולי...
    יש מצב כזה שתגובות יורדות למטה (גם שלי דרך אגב...) ואני לא מתביישת להקפיץ אותן אם לא הספיק לי או משהו כזה.
    להגיד הפורום לא כמו פעם זה שיא המבאס לחדשות. הן לא יודעות מה זה כמו פעם. וגם- איך הוא יכול להיות כמו פעם אם הוא כל כך התרחב? יש מלא בנות חדשות (ואהובות) ומלא באמצע ומלא ותיקות ונשים מכל קצוות הארץ וכל אחת שונה, אורח חיים שונה, גילאים שונים. זה פחות או יותר צריך להתאים לכולן.

בלי קשר- אני חושבת שנעשה פה מאמץ של המון בנות לעורר את הפורום ולהחזיר לו טיפת חיים שמחים ולא רק באסה שזה ובאסה שזה.
    קיצור- יצא שחפרתי... קבלי חיבוק! צאי מהחיסיון (שלא נחשוב שאת מבשלת משו בבטן

• סתם שאלה.. כשכתבת שיש בנות ספציפיות שלא עונות לתגובות או להודעות שלך התכוונת אליי?או שאני סתם פרנואידית?
    פשוט אני אומרת את זה כי לא מעט פעמים לא הצלחתי להגיב או לענות בזמן מפאת עיסוקים אחרים שתופסים את הזמן שלי..מקווה שזה לא כוון אליי ואם כן אז סליחה
  • תראי אני באמת לא חושבת שיש לך מה להתבייש בתחושות שלך או סיבה להכנס כחסויה.
    התחושה שלך היא אמיתית כנה ובהחלט רלוונטית (ואפילו אקטואלית במיוחד כי מתברר שכל כך הרבה מרגישות כך)
    אני חייבת להיות כנה ולומר שאני כרגע פחות מהמגיבות - פשוט כי יש לי תקופה נוראאאאאאאא לחוצה - אז אם הכוונה היא אלי כלא מגיבה אז נשבעת לך שאין לי שום דבר נגד אף אחת ואני מגיבה רק כשיש לי זמן ולא לכל הבנות כי פשוט לא מספיקה.
    דבר שני אני דווקא חושבת שמאז ההודעה שלי וההחלטה של כולן שכן לקיים את משחק הענק והגמד אני מרגישה שיפור עצום בהווי החברתי פה.
    בעניין הפייסבוק אני משום מה לא התחברתי למאמאזון - המוני לי מדי בטח לא משפחתי ולא רואה שם אופציה לחברויות אמת כמו פה... אבל שוב זה כבר עניין אישי.

יקירתי שולחת לך טריליון חיבוקים
  • סתם שאלה.. כשכתבת שיש בנות ספציפיות שלא עונות לתגובות או להודעות שלך התכוונת אליי?או שאני סתם פרנואידית?
    פשוט אני אומרת את זה כי לא מעט פעמים לא הצלחתי להגיב או לענות בזמן מפאת עיסוקים אחרים שתופסים את הזמן שלי..מקווה שזה לא כוון אליי ואם כן אז סליחה
  • אני משתדלת לענות לכולן על ההודעות שלהן וגם עם אין לי מה להגיד אני תמיד ישלח חיבוק

• יסמין-

• אני מבטיחה לשים יותר לב.
    בואו נחשוב יחד, איך להפוך את המקום הזה למקום יותר חם עבור כולן?

בואו נלמד כל פעם יותר ויותר איך להפוך את המקום הזה למקום בטוח, חם ונעים עבור כולן. לפחות בכך שנשתדל, זה כבר יעשה את העבודה.

• אני לא מהוותיקות
    ואין לי מושג מה היה פה פעם
    בשבילי הפורום הזה הוא כמו בית
    בייחוד בתקופה קשה בשנה האחרונה ההודעות של הבנות פה החזיקו אותי
    בזמן נסיעה בשני אוטובוסים כל בוקר
    וברגעים קשים שלי בעבודה מאוד קשה ומלחיצה
    אני אוהבת פה את כולן
    ולאט לאט אני גם נפתחת ומשתפת יותר ואף מגיבה כמעט על כל הודעה
    ככל שהזמן עובר, הפורום הופך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי
    מחכה כבר בקוצר רוח למשחק הגמד והענק!!!!!

• היי!

אני די חדשה בפורם. אני לא תמיד עונה לכולם בגלל שאני לא תמיד מתמצאת בשאלה או בתוכן הכתוב , את לא צריכה לכעוס רובנו כאן במצב של הורמונים מוגברים. אני יכולה לכעוס על כל שטות במצב הזה ואני מבינה אותך. תנסי להנות מהפורם לשפוך הכול זה גם עוזר. תמיד תמצאי כמה שעונות ומתמצאות בתוכן שאת כותבת.
  • חייבת לרשום לכן שאתן מקסימות אחת אחת
  • אני משתדלת לענות על מה שרלוונטי.
    מצטערת אם פיספסתי אותך.
    מקווה לשים לב יותר.
    אסור להיפגע ועלייך להבין שיש פה אנשים שעובדים, מטפלים בילד ויותר, צריך לנקות, לסדר, לארגן, לטפל, לטפח ולא תמיד יש עזרה בכל הבתים.
    לפעמים שיש טיפה זמן, הרוב מעדיפים לעצום איזו עין לכמה דקות ולא להיכנס.
    אני משתדלת להיות פה כל יום ולענות על כמה שיותר.
    אל תקחי את זה קשה מדי.

• אני מהחדשות פה...
    לגבי הפייסבוק - מכוון שאין לי פייסבוק אז אין לי מושג במה מדובר...

בכל מקרה,
    אני דווקא מרגישה ההפך ממך - הבנות פה מדהימות!
    אני משתפת, רושמת הודעות - חלק טובות וחלק פחות והן תמיד מחזקות
    ואומרות מילה טובה!
    אני התמכרתי לפה! אין יום שאני לא נכנסת קוראת,מגיבה ומשתפת.
    מקווה שהרגשתך תשתפר....
  • כשקראתי את התגובות התחמם לי הלב
    זה הזכיר לי את הפורום של פעם
    כולכן מקסימות והמילים שלכן מרגשות.
    נכון שלפעמים אין זמן והחיים מקשים עלינו ויש ילדים. אני מבינה לגמריי אבל כתבתי לא בגלל שאני מרגישה שלאף אחת אין זן אלא כי משהו השתנה.
    בכל מקרה, אני שמחה ששפכתי את הלב.
    וטלי (של ליעדי), את מקסימה ומהממת! נראה לך שהתכוונתי אליה אהובה?

מקסימות שלי

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני די מבינה לליבך
    יש הרבה מה לומר אבל כרגע אשמור לעצמי
    ובכל אופן אני כשאני כאן עושה מאמץ לענות כמה שרק ניתן..
  • אני גם מהחדשות פה ומרגישה ממש כמו בית.
    לגבי זה שאני לא מתייחסת לכל שיחה כי לא בכל נושא או דבר אני מבינה מספיק ולכן אני סומכת על הבנות עם הידע והניסיון היותר רחב:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה