היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה פיפי כבר אפשר לעשות?? לא מצליחה לחזור לישון................ טוב העיקר שזה למטרה טובה נכון?חחחחחחחח
7 תגובות
עמוד 1
וואי אני זוכרת זה היה סיוט בחודשים האחרונים הייתי הולכת לפיפי 4-5 פעמים בלילה
תשתדלי לא לשתות ממש סמוך לשינה
סיוטטטטט!!!!! אבל כמו שאמרת, העיקר שזה למטרה טובה
פיפי זה טוב!!! חחחחחחחחח אני כבר ברעיון של להתחיל לשים חיטול בלילה כי אין לי כוח להתגלגל לשירותים. וקר מחוץ לפוך ואני תמיד בדרך דורכת על איזה כלב או 2.
לא נורא גם זה יעבור!
[
חחחחחחח כמה שמוכר גם אני מתגלגלת לשרותים אולי איזה 4 פעמים בלילה לפיפי
היי!
גם לי יש את אותה בעיה, אני קמה ולא מצליחה לישון, ואחרי זה עייפה כל היום.
ליבי אני גם כבר חשבתי לקנות את החיתול של המבוגרים חחחח בעלי אמר שאין לי אומץ הוא צדק
פי כמה פיפי זה לא כיפי
מישהי יודעת על חיתולים למבוגרים? השתלת פוך מתחת לעור, שלא יהיה לי קר כשאני קמה? לבנות איזה מפזר חום שיתחיל לפעול 5 דקות לפני שאני קמה לפיפי כדי שלא יהיה לי כזה קר.
אבל מה לא עושים בשביל דור העתיד? אנחנו כבר בהיריון - חלמנו על זה אז למה שלא נסבול עוד קצת? הכל למטרה טובה.