חוק חדש (או שלא בדיוק חוק, אלא המלצה) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המלצה ממשרד הבריאות, שאישה מגיל 20 ועד 45 תהיה צריכה לקחת כדור חומצה פולית ביום מבלי קשר להריון... ככה שמעתי אתמול ברדיו. מישהי שמעה על זה? לא חושבת שאקח כל יום אלא רק לפני ההריון ובהתחלתו.
9 תגובות
עמוד 1
לא שמעתי על זה - שמעתי שהכניסו לסל הבריאות את שקיפות העורפית
הייתי קוראת לזה המלצה ! אף גורם לא יכול להגיד לך מה לבלוע או מה לאכול . ולגבי שקיפות עורפית מי שלא משנה לה מי הרופא שיעשה לה את הבדיקה יכולה מינואר לקבוע דרך הקופה ותמורת 40 שקלים הקופה בוחרת לך רופא והוא מבצע לך את השקיפות ,מאחר ואני כבר קבעתי לרופא שלי שהייתי אצלו עם איתמר אז אני לא אתחיל עכשיו לשנות כי אני רוצה גם להמשיך אצלו את הסקירות .
לא שמעתי על זה. דווקא נעשה מחקר בבלגיה (אני חושבת) שחומצה פולית במידה והיא נצרכת יותר מדי יכולה להזיק. לא הבנתי איך יכולים להכריח משהו לקחת ויטמין ביחוד שהוא לא תמיד הכרחי בחיינו. לגבי שקיפות עורפית אני בכל מקרה צריכה לשלם ינואר מאוחר מדי בשבילי כבר קבעתי תור למחר. אבל טוב שהכניסו אותה לסל זו בדיקה חשובה.
לא שמעתי על זה מעניין..
אומרים שהחומצה פולית מאוד עוזרת. היא מסייעת לגוף וכל מה שלא מזיק, גם לא לטווח הארוך - מבורך !
אני שוקלת להמשיך עם זה.
אתן יודעות בכמה מאכלים יש חומצה פולית???????? מלא! היא בכל מקום! תעשו גוגל תראו שכל היום אתן אוכלות חומצה פולית
אני שמעתי זה המלצה של משרד הבריאות שכל מי שנמצאת בגיל הפוריות תיקח חומצה פולית כי היום רוב ההריונות לא מתוכננים.. וחומצה פולית מונעת מומים.. זה היה כתוב בעיתון לפני כמה ימים...