היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות שאלה , אם כתוב לי שאני בשבוע 10+6 זה אומר שסיימתי שבוע 10 ואני כבר ב6 ימים מתוך שבוע 11 ? זאת אומרת מחר כבר מתחילה שבוע 12? הסתבכתי עם החישוב מישהי יכולה להסביר לי ? ואיך הולכים גם החודשים ? איזה חודש זה נחשב שאני ??אודה לעזרתכן יום טובב
6 תגובות
עמוד 1
גם אני אף פעם לא הבנתי בזה אני סופרת משבוע לשבוע - אין לי מושג אך הולך עם הימים
בדיוק כפי שאמרת אם את 10+6 משמע שסיימת 10 שבועות ואת נמצאת 6 ימים בתוך השבוע ה 11 להריונך. [
כן זה אומר שאת נכנסת לשבוע 12 לגבי חודשים אני בעצמי לא זוכרת את החלוקה כי לא כל כך משתמשים בה
זה ככה:
ששת השבועות הראשונים - חודש ראשון שבוע שבע עד 10 כולל- חודש שני שבוע 11 עד שבוע 15 כולל - חודש שלישי שבוע 16 עד 19 כולל - חודש רביעי 20 עד 23 - חודש חמישי 24- 27 - חודש שישי 28 - 32 - חודש שביעי 33- 36 - חודש שמיני 37 - 40 - חודש תשיעי 40- 42 - עודף היריון.