יעוץ.... דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני רוצה להתחיל בזה שממש מדהים לראות את התמיכה שלכן אחת בשניה אני נכנסת כמעט כל יום ופשוט כיף לראות את זה....
    אני ממש זקוקה לייעוץ דחוף אני פשוט מבולבלת ולא יודעת מה לעשות....
    אני ובעלי מנסים כבר בערך 9 חודשים להיכנס להריון ללא הצלחה אני חייבת לציין שיש לי 2 בנות מקסימות וגם שבעלי עבר בחודשים האחרונים תקופה לא קלה בכלל( אבא שלו חלה בסרטן ונפטר ממש מהר) אז אני לא יודעת אם כל הלחץ הזה גם משפיע על הניסיונות שלנו,
    הייתי בשבוע שעבר אצל הרופא וביקשתי ממנו כדורי איקקלומין אך הוא סרב לתת לי אותם ובמקום זה שלח אותי למעקב זקיקים שאין לי מושג מזה???
    אני כבר ממש מבולבלת ולא יודעת אם באמת לחכות עוד קצת עד שהלחץ והזמן יעבור או באמת ללכת למעקב הזה??
    אני חייבת עצות ממכן....

מיכלי27
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מיכלי.

אני מנסה כ-5 חודשים טבעי
    והרופאת נשים כן המליצה לי לקחת איקקלומין
    לא עשתה לי מעקס זקיקים רק פרופיל הורמונלי.
    (אולי גם בגלל שאני פוליצ'יסטית )

אז כל רופא והדרכים שלו.....

אולי גם אני צריכה לבדוק אם שווה לעשות מעקז זקיקים לפני נטילת הכדור הזה ?
    שיהיה לך בהצלחה :)
  • היי,

מעקב זקיקים זה בדיקות אולטרסאונד ווגינליות שעושים כדי לאתר את יום הביוץ. ככה את תדעי אם את מבייצת ומתי. אני חושבת שכדאי לך לעשות.
    לגבי איקיקלומין לרוב הרופאים לא יתנו אותו ללא מעקב זקיקים ובלי לדעת אם יש בעיה. כמו שאמרת יש לך 2 ילדים ואתם מנסים פחות משנה אז מבחינת הרופאים עדיין לא נחשב שיש בעיה.
    אמרת שבעלך נמצא בתקופה לחוצה וזה בהחלט יכול להשפיע על איכות הזרע. אני מציעה לך לעשות מעקב זקיקים - זה יכול רק לעזור לכוון ליום הביוץ, ואת יכולה לבקש מהרופא שלך לעשות בדיקות פרופיל הורמונלי לך ובדיקת זרע לבעלך.
    אני חושבת שלא כדאי לרוץ לאיקלומין בלי לברר מה הבעיה, שיהיה לך בהצלחה!
  • היי מותק, טלי כבר ענתה לך, אני רק אוסיף שמאחר ולא נראה שיש לך בעיה אני מניחה שהרופא לא רוצה לדחוף לך סתם הורמונים ושולח אותך למעקב כדי לדעת בדיוק בדיוק מתי את מבייצת. לדעתי כדאי לך ללכת, זה ממש בקטנה ולא פולשני ויעזור לך "להתמקד"

• היי בנות,

תודה על העצות המקסימות אתן ממש עוזרות

מיכלי27
  • אני גם ממליצה ללכת...

רבקה
  • למה ישר איקאקלומין ? במיוחד שיש לך כבר שני ילדים , זה לא כדור פלא , עדיף שתתחילי עם מעקב זקיקים.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה