עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עידכון...
    הזרקתי את הפיורגון אתמול בערב, בעצמי בפעם הראשונה..
    היה לי קשה להזריק הסתכלתי על הכל, אמרתי לבעלי שאני מנסה טיבעי, היו סצנות של דמעות של שנינו, כי באמת פחדתי להכניס את זה לבטן שלי!
    בעלי אמר לי שהוא מבין אותי...
    ולבסוף... כשנשארתי לבד בבית.... קניתי חיטוי........ והזרקתי!
    לא האמנתי שזה נכנס...........

אז מרגו..........לא נורא בכלל! הבנות צודקות.. רק שאני עדיין לא חושבת שזה שטויות כי לקח לי שעה עד שקיבלתי אומץ להזריק אבל אולי אחרי יום יומיים שאזריק אחשוב שזה שטויות..
    לא ירד דם אחרי זה.. רק טיפה שרף אחרי שהוצאתי, כששמתי את החומר חיטוי...
    אחרי שעה וחצי הרגשתי עייפות... אני לא יודעת אם זה קשור.. וטיפה כאב ראש אולי מהלחץ שלפני...
    ג'יסי מתי הרגשת גודש בחזה? אחרי כמה זמן משהזרקת? זוכרת?

בהצלחה!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שלא נורא ,כבר הזרקתי לעצמי אוביטרל. שיהיה בהצלחה .

/]
  • ממוש אצלי החזה מתחיל לצמוח כל חודש החל מהביוץ, הורמונים או לא... זה לא מעניין אותו חחחח, פשוט עם ההורמונים גדל קצת יותר

• לולי גיבורה!!! כל הכבוד שהזרקת!!
    אני לא מבינה בזה אבל מקווה שזה יעזווור :) ולא תצטרכי יותר להזריק..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה