יועצת שינה או שיטות הרדמה- בבקשה המלצות!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני גמורה סופית. נתנאל שלי קם כל שעה בליליה ולא מצליח להירדם לבד. אני לא יודעת מה לעשות. בנות בבקשה אם יש לכן איזה שיטות הרדמה תספרו לי או אם מישהיא מקירה יועצת שינה טובה שעזרה באמת אשמח מאוד לקבל את המלצותיכן.
9 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי שהייתי יכולה לעזור לך..
    הילדה שלי התחילה לישון לילה שלם רק בגיל שנתיים
  • יועצת שינה מקסימה- זוהר פורת. "שנתינוק".
    בהצלחה..
  • יש כול מיני שיטות .. השאלה איך בנוי היום שלו הוא ישן טוב במהלך היום ?
    יש טקס השכבה קבוע ? הוא אוכל טוב אני מבינה שהוא עוד רגע בן שנה יש ארוחות מסודרות ומספיקות...? ובקשר להרדמות לבד יש חיתולי או דובי שאפשר לנסות להרגיל אליו כשהוא קם לתת לו להיות עיקביים ואסרטיבים.. זה לא קל מנסיון עדיין עובדת על זה בעצמי אבל זה העצות שאמרו לי בהצלחה ..
  • דובונית נתנה לך אחלה עצות.

יכול להיות שהוא מוציא שיניים?

הרבה תינוקות אוהבים להירדם עם חיתול לצד הפנים, אולי שמיכה מגולגלת סביבם, הוא לוקח מוצץ?

הגדולה שלי בגיל הזה חירפנה אותנו - אז היינו מוציאים את העגלה והיא היתה נרדמת בעגלה....נכון, לא הכי אידאילי אבל כשעייפים - שתישן על השולחן מצידי העיקר שתישן

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • ביום הוא יושן פעם או פעמיים שעה וחצי או שעתיים יש לו חיתול וגם טקס קבוע לפני שינה והיא אוכל די טוב ביום ודייסה ללפני שינה אבל כלום לא משפיע. כאשר וא עייף ואני סמה אותו במיטה הוא מתחיל בכי איסטרי וגם מקיע

• הוא מתעורר ובוכה כי פשוט הוא נרדם במקום אחד - על הידים
    וכשהוא קם ביקיצה שהיא נורמלית בלילה - הוא פשוט במקום אחר . הוא לא יודע איך ומה ומי .

את צריכה להרגיל אותו להירדם במיטה שלו
    הרדמות עצמאית .
    עם מוצץ ... הוא יודע לקחת לבד מוצץ נכון?
    הוא במסגרת? איך הוא נרדם ביום יום?
    אם גם על הידיים אז להפסיק עם זה וללכת עם אותה השיטה במשך היום והלילה

תאמיני לי
    יש לי דוקטורט בנושא

• הלילה הצלחתי להרדים אותו במיטה מתפללת שכך יהיה כל לילה

• כמו שמיכל רשמה לך עם הוא אוכל תקין ואת עושה טקס זה פשוט ללמד אותו הרדמות עצמאית אט אט כמו שעשעית ותהיי עיקבית בזה למרות הקושי אם זה קרה פעם אחת סימן שהוא מסוגל 55555 אז בהצלחה
  • ב"ה

לצערי אני גם במצב הזה, לא בצורה כזאת כמו אצלך אבל חגיגוש שלנו מתקשה לישון ולא ישן מספיק בלילה וקשה!!!!!!!!!!

אין לי עצות כ"כ אבל בטוחה שקיבלת מהבנות,

אני מחזקת אותך שיהיה לך המון כוחות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה