אמא אני רוצה תינוק(: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בנות.
    הבת המהממת שלי החליטה שנימאס לה היא אומרת לי"אמא אני רוצה תינוק"
    אמרתי לה "תינוק בובה?" היא עונה "לא! תינוק בעגלה כמו של רוני(חברה שלה שיש להם תינוקת)" צחקתי ונירגע העיניין.
    בעלי ואני החלטנו לקנות לה בובה ועגלה ממש מהמם...חזרה מהגן והצגתי לה בהתלהבות את העגלה ואמרתי לה שקנינו גם תינוקת לעגלה והראנו לה את הבובה.. והיא בעצבים [size=2]"אני רצתי תינוקת באמת! תינוקת שבוכה!" [/size=2]וממש התחילה לבכות.
    בעלי ואני ניקרענו מצחוק ממש.
    יש כל יום יציאות חדשות בנושא "אמא למה הבטן שלך שמנה?"(אני מלאה...קצת)
    "למה לכולם יש תינוק ורק לי אין"...
    רבקה
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח איזה מתוקה הבת שלך!!!! אני בטוחה שהיא תקבל אח/ות ממש בקרוב

• וואי מאמי.....

נראה לי שתתבשרי ממש בקרוב על הריון.. לא סתם ילדים אומרים דברים כאלה.
  • איזו מתוקה
    הבן שלי הקטן ביקש שאני אזמין לו אחות תינוקת מהאינטרט חחחחחחחחחח
    אז אמרתי לו שהזמנו ועכשיו אנחנו מחכים (וואי וכמה סבלנות צריך)
    הלוואי והחודש כולן יקלטו
  • איזה מקסימה!!!! בעז"ה יהיה לה תינוק או תינוקת מהממים בדיוק כמוה!!!
  • בעז"ה! נמתין בסבלנות. העיקר שיגיע בריא ותקין שנגיד שהיה שווה לחכות...

רבקה
  • חחח... אני השבת שיחקתי עם אחי בן השש, והוא שואל אותי: תמר את בהריון? אמרתי לו שלא, אז הוא אמר לי: אבל אני רוצה שיהיה לי אחיין, אולי נקנה לך דודאים?... חחחח הרג אותי מצחוק!! לקח קשה את סיפורי פרשת השבוע....
  • על כמה מתערבים שב"ה כשיבוא אח קטן (או אחות קטנה) ייקח לה עד יומיים והיא תשאל מתי מחזירים אותו בחזרה...?
    (לי לקח שעתיים לרצות להחזיר את אחותי למקום שממנו היא יצאה ועד היום זה לא עבר לי!!!)
  • שטיחפודית-מצחיקה את.
    יש מצב שהיא תחשוב ככה...

רבקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה