המשחק של הגמד והענק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
21 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שהוראות המשחק בהחלט מסבירות בצורה ראויה מה זה משלוח מנות ומה המצווה שבו
    מי שמבינה אחרת זה כבר עניין אישי שלה
    כשאני כותבת מיני מיקי קיטי אני מתכוונת למדבקות או לחוברת צביעה או סתם לסוכריה על מקל בצורה שלהם או אפילו עוגיות אפויות בצורה שלהם...
    ממש לא מצפה לקבל בובת ענק וכדומה חחחח
    לגבי הנעליים חחחחח חכי הם בדרך אליך

ולגבי סוייר - בתור הגמדה לשעבר של שמרית אני סיפקתי לה אחלה מצגת של סוייר חחחחחח

• אני קודם אנסה את סויר בעצמי ואז אשלח אותו לשמרית...
    זה רואים שזה בצחוק.

אבל יש הודעות עם דרישות מפורשות למתנות שישמחו לקבל. ואם אשלח משהו אחר? אם במקום קשת לעגלה אשלח פאזל מעץ??? מה יקרה אז?
    מה רע בלשבת עם הילד ולהכין המון המון ברכות מקושטות? כי זה מה שעשיתי בשנה שעברה, והיתה לי ענקית מדהימה שהבינה כמה לב השקעתי.
  • ליבי אני מתה עליך

• סיון - מידה 41
    תודה!!
  • בז'ז'י... את הורמונלית

• יש מצב שאני הורמונאלית...

ויש מצב שפשוט בא לי על המגפיים.
  • חחחחחחחחחחחחח סבבה ממי עלי

• יש לך טעם טוב:)

• רק לפרוטוקול, אני התכוונתי לחוברת צביעה/דיסק צרוב ושלל פתרונות יצירתיים אחרים. אני לא אגלה את כל הרעיונות שלי, שישאר לי משהו מקורי לענקית שלי.

• אז אני מבינה שאין לי מה לבנות על בית בראשל״צ...

• מה?!?!?!? אני לא אקבל את סויר?!?!?!?!
  • מי זה סויר???

• חחחחחחחחחחח
    בנות אתן קורעות אותי......... תמשיכו
  • עדדדדדדדדדדד פההההההההההה

לא לדעת מי זה סוייר??????
    אבודים? חתיך? קצת רע? אבל חתיך?
    שמרית תלמדי פה מי זה סוייר בבקשה

• גולי מאמי.... חור רציני בהשכלה...

http://www.imdb.com/name/nm0391326/

http://www.imdb.com/character/ch0008678/

[
  • אם ככה אני רוצה kMix

• מיכל KMIX בחירה מצויינת
    יש את הצבעוניים עם הפסים מ-ה-מ-ם!!!!
    חחחחחחח

[
  • אם אנחנו כבר בקטע כזה אז אני רוצה מגפי UGG עם הדפס של זברה

• איזה מגפיים סוף
    אני זרמתי עם מה שרשמו.. ועוד אמרתי לבעלי לא נעים לי לרשום אני יותר אשמח לברכות מקושטות מהילדים וכו אין לי בעיה עם שום דבר חוץ מפרחים מיובשים שאליהם אני אלרגית אה כן ובמיה חחחח נו טוב ועוד כמה חחחח
  • [quote]פורסם במקור על-ידי libiaviv

מיכל KMIX בחירה מצויינת
    יש את הצבעוניים עם הפסים מ-ה-מ-ם!!!!
    חחחחחחח
    חחחח יש מבצע עכשיו אם את קונה מעל 1000 שקל את מקבלת אותו ב-1000 שקל.
    בכל מקרה אני במילא קונה אותו...מי היה מאמין שלפני שילדתי את אגם חביתה לא היתי מכינה או שורפת אותה ולהיכנס למטבח ולבשל רק המחשבה הגעילה אותי..חחח
    והיום אני פשוט אוהבת לבשל,לאפות ובעיקר ללמוד דברים חדשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה