מחכה לבשורות טובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני מאוד רוצה לדעת שבאמת יש הריון בסוף החודש בעז"ה,
    כל היום חושבים על זה,
    מחפשים מאמרים וכתבות והרגשות לפני הריון- זה כזה מעייף....

פתאום כל ההרגשות לפני הריון קיימים- כאבים בחזה, הפרשות מרובות, הרגשה בבטן תחתונה-דומה למחזור אבל הרבה פחות כואב, כאבי ראש, עייפות, תכיפות במתן שתן, כאבי גב.....

אבל הכל עוד אפשרי שזה תופעות לפני מחזור (מקווה מאוד שלא בעז"ה)

יש פה בנות שטובלות?
2 תגובות
עמוד 1
  • bbm יקרה,
    אני איתך, מחכה ומצפה..כמו שאר הבנות בפורום המקסים הזה!
    כולנו הגענו אליו כשחיפשנו תשובות לשאלות שהטרידו אותנו...

הכל קיים לפני המחזור הריון כי עצם גם הגוף לא יודע- בדיוק כמונו אם נקלטנו או לא.. ורק הציפייה והמחשבה גורמת למקומות לכאוב, להגיש שונה ואפילו בחילות מהלחץ!!!!

מקווה בשבילך שהחודש הוא החודש. שתיקלטי במהרה בלי כאב ואכזבה!

וכן, אני טובלת.. לצערי לא מצליחים לשמור לגמרי נגיעה בזמן הנידה כמו שצריך אבל משתדלים.. מפרידים מיטות, לא מקיימים יחסים.. רק לא מצליחים לשמור נגיעה.. חיבוקים נישוקים.. את יודעת : )
  • היי מתוקה קודם כל מקווה שהחודש הזה הוא שלך

לכל אחת יש תסמינים אחרים אני בהריון שהיה לי קלטתי שאני בהריון רק בשבוע 8 אחרי איחור שלא שמתי לב אליו ובחילות שהגיעו מאוחר

לכן יכול להיות שזה באמת בא מהריון

בהצלחה !!

וגם אני טובלת . (דתייה)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה