היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התעצבנתי שחיים אמר את זה..כבר הייתי באופוריה של סוף ורוד והכל טוב אוף בסוף לא הבנתי כלום..אז פאקינג מה אם יש לו פיצול. הגיוני לבנאדם שחי 17 שנה כמוסלמי...
מה שחיים ניסה לרמוז זה שבטח משהו מתוכנן עם הצד השני עובד בשביל הג'יהאד גם... אין לי מושג אבל לדעתי עונה 3 תהיה מיותרת כמה אפשר למרוח העונה הזו היתה מעולה!!!וכמעט כל החורים נסגרו..בשביל מה עכשיו לא נראה לי שעונה שלמה יבזבזו על נסיונות להביא את אשתו..את מי היא מעניינת? אגב נדהמתי לגלות שזו השחקנית הדר רצון והיא ישראלית...ואי
התעצבנתי קצת על החורים בעלילה ועל כך שהיה צפוי מי ירה, שינון לא סגר את החשבון עם עבדאלה ויצא פארש, חוסר ההתמקדות ביעל וינון קצת יותר שיחה בין יעל לעמי, איך איסמעיל התאקלם שם, הדברים שעמי סיפר לכל האנשים שחקרו אותו אחכ, האם השיח קסאב באמת מת? הרי לא ראו אותו שותה את התה, מאיפה עמי כל כך בטוח?... לא יודעת את הסוף טאטאו ...וסתם גנבו זמן מסך נמרוד וטליה.מאוד לא אהבתי העונה את הסיפור שלהם.משעמם טילים !
סוף מאכזב עונה 3 זה בעצם עונה 1 של הומלנד
זה בכוונה ככה, כך שאם תהיה עונה 3 יהיה מה להמשיך, וגם אם לא - זה יצא בסדר