היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה זה יהיה רק מחר כי המרפאה עובדת עד 12:30. את לא מבינה איך התבאסתי עכשיו
שיעבור כמה שיותר מהר
יותר מסוכן להיות עם דלקת בדרכי השתן שאינה מטופלת. דחוף לרופא לנטילת אנטיביוטיקה! ישנן אנטיביוטיקות שלא פוגעות בעובר. הרופא שלך כבר ידע מה לתת לך.
בהצלחה והחלמה מלאה ומהירה!
דלקות בשתן בהריון זה דווקא דבר די שכיח ויש אנטיביוטיקות שמותר לקחת בהריון מה שחשוב זה להתחיל לטפל בדלקת כמה שיותר מוקדם וכמובן להקפיד לסיים את הטיפול של האנטיביוטיקה מההתחלה ועד הסוף כדי שהחיידקים לא יפתחו עמידות לאנטיביוטיקה... אה ואני ממליצה בחום על נטילת פרוביוטיקה (או יוגורטים עם פרוביוטיקה) כדי לשמור בגוף על מאזן של החיידקים הטובים.
תרגישי טוב
היה לי בהריון קודם פעמיים בהפרש דיי קטן
תרגישי טוב תקחי את האנטיביוטיקה ובעז"ה זה יעבור חשוב רק להקפיד לקחת כי זה מסוכן דלקת בשתן 0 תרגישי טוב