למה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה בעלי חוזר הביתה
    אחרי שאני יום שלם עם ילד עם חום שרוצה רק ידיים
    ובמקום להגיד מילה טובה
    אומר לי ״רוצה עזרה בתשלום?״

6 תגובות
עמוד 1
  • כי זה מבחינתו הפיתרון את צריכה להגיד למה את מצפה ממנו הוא לא יכול לנחש שסה"כ את רוצה מילה טובה ואמפטיה , אבל קשה לו להבין את זה כי הוא לא נמצא בסיטואציה שלך וכדי להקל עליך הוא מציע לך פיתרון ... מוכר לי במיוחד מבעלי שכל דבר הוא חייב לפתור כי הוא מהנדס ופותר בעיות . אז לפעמים אני מנסה להסביר לו שאני לא בעיה ושלא תמיד יש לי פיתרון
  • התבדח לא?
    זה בסדר אני בעצמי חולה ובעלי עדיין לא הגיע מהעבודה
    הבנות אחרי מקלחות ארוחת ערב במיטה
    מכונת כביסה חמישית פועלת
    אבל הבית??? אלווהים ישמור
  • כי מבחינתו זה הפיתרון הכי הגיוני שהוא יכול להציע .
    בהסתמך שאין משפחה שיכולה לעזור לך והוא אחרי יום עבודה כנראה גם לא קל .
    לא הייתי מתייחסת לזה ממקום של רוע ממש לא.

• אני מאוד חולה וגם אגמי ובעלי עדין לא חזר,לא זמין.
    בטח עושה עוד שיחות מכירה
    הוא חוצפן ואני רותחת עליו ברמות קשות!!

• הנה עכשיו הוא התקשר וניצחתי לו!!
    נשבר לי כבר מזה.
    הכל באמת כואב לי,אני עם 40 מעלות חום כמה ימים וילדה חולה וצומי,מפורקת לגמרי ולו לא אכפת מכלום
    בנוסף אני גרה אצל החמים שלי ומאוד כיף לשמוע כל היום תלונות על מה לא בסדר באגמי!!
    קיצר את לא לבד בובה לצערי;(

• למה את לא חושבת שהוא אומר זאת ממקום של דאגה.. הוא רוצה להקל עלייך.
    ברור לו שפיזית הוא לא יכול כי הוא בעבודה רוב היום.. אז זה הפתרון שהוא מכיר...

אני מסכימה עם הבנו שרשמו פה .. תאום ציפיות. תסביר לו שאת לא רוצה עזרה מבחוץ אלא רק לשמוע ממנו את המילה הטובה שבהחלט מגיעה לך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה