ממצא אקוגני בסקירה מאוחרת- לחוצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    שבוע 22+5 בת 26.
    הייתי בסקירת מערכות מורחבת מאוחרת ויצא הכל תקין חוץ מממצא אקוגני בלב בקוטר 2.7 מ״מ. חשוב לציין ששתי הסקירות וכל הבדיקות היו תקינות. בסקר הביוכימי יצא hcg גבוה ובחלבון העוברי יצא תקין. רופאת הנשים אמרה שזהו ממצא שכיח ונתנה הפניה לבדיקת אקו לב עובר ויעוץ גנטי.
    מאוד לא רגועה למרות הכל...למישהי פה היה ממצא כזה ויכולה קצת להרגיע אותי??
4 תגובות
עמוד 1
  • לנועה היה מוקד אקוגני בצד שמאלי של הלב וגם לי הבנות אמרו פה בזמנו שזה שכיח והיו כאלה שכתבו שהיה להן גם לבנים בנות שלהן.

רצלי גם hcg יצא גבוה. והייתי בבדיקת קרדיולוג ילשים והכל תקי.

אני מרוב לחץ הלכתי לקבל יעוץ גנטי שאמר שכל עוד זהו הממצא היחיד שלא מתלבים אליו ממצאים נוסםים חלילה אז זה בסדר ורין לזה משמעות. הבעיה היא כאשר יש שניים ויותר כי אז זה מצביע על סיכון חלילה לתסמונת דאון.

אני מרוב לחץ הלכתי לעשות בדיקת מי שפיר למרות שזה היה הממצא היחיד ולא היה צורך.

ברוך ה' הכל יצא תקין.

מה שחשוב שאם את דואגת תלכי גם לייעוץ גני ויסבירו לך את מה שכתבתי לך כרן שכל עד זה ממצא יחיד אין לו משמעות.

אז לנשום עמוק והכל בסדר. למרות שכל להגיד וקשה לעשות אני יודעת מעצמי ובכל זאת מקווה שעזרתי.
  • שכיח ביותר
  • זה בדיוק מה שהיה לי בהריון של תהל
    הכל תקין ובסקירה מאוחרת 2 מוקדים אוקו'
    כמובן שנלחצתי וחיכיתי לאקו לב כמו משוגעת
    ב"ה עבר כלא היה.

תירגעי מאמי
    הבייבי חייב את זה כרגע
    הכל יהיה בסדר בע"ה

• גם למאיה היה, גילן בסקירה המאוחרת. לא עשיתי אקו בהיריון,אלא אחרי הלידה. בגיל 4חודשים, ואני צריכה לחזור למעקב עכשיו, גיל שנה.
    זה משהו שכיח שאמור להיעלם עד גיל שנה

[[url=http://www.familylobby.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה