להשאיר אצל הסבתא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ביום שישי יש לנו חתונה בצהריים.. ואני נאלצת להשאיר את נימי בפעם הראשונה אצל חמתי... שהיא אישה מדהימה!

אין לי ספק שיטפלו בו באהבה ובכיף אבל.... אני מתה מפחד!

גם בגלל שבבית אני יכולה לשים עין אחת על האיש שלי שהוא מאכיל אותו שאוב בבקבוק.. לפעמים בלילה( בגלל ההנקה צריך להאכיל טיפה לאט יותר ועם הפסקות כידי לא להרוס הרגלי הנקה)

גם בגלל שברור לי שהם מתרגשים ממנו והם יציקו לו בפוצי שמוצי ולא יניחו לו ויחזור אליי ילד עצבן שלא נח..

וגם כי הם לא יורידו אותו מהידיים! ואני מהיום הראשון ( ברור לי שיש זמן להרגלים אבל חשוב לי גם בשבילי הסדר) מרדימה אותו בעירסול עם מעט ניענוע והופ לעריסה..

הקיצר בעיה לא סומכת על אף אחד!!
    בא לי לקנות מצלמה כזו ששמים בדובי

11 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך שקשה לך לסמוך על אחרים. אני יכולה לסמוך בעיניים עצומות אך ורק על אמא שלי

לפי מה שכתבת הייתי בטוחה שמדובר בתינוק ממש פיצי גג בן חודש
    אני רואה שהוא לא ממש קטן בן 11 חודשים, למה לך לחשוש? הרי זאת סבתא שלו והיא אוהבת אותו, אז היא קצת תציק זה רק מאהבה, וחוץ מזה אני בטוחה שהיא לא תציק כמה שעות ברצף אלא כל פעם קצת..

צאי ותהני
  • חחח מצלמה בדובי חחחחחח
    תהני מותק יהיה לך כיף
  • יהיה בסדר . קצת קשה אבל ככל שתקדימי יהיה לך קל יותר לשחרר וזה יפעל לטובתך.
    תלכי ותהני

• אורטל זו ספירה לאחור ליום הולדת שנה...
    הוא בן 3 שבועות..

• פעם אחת כזאת לא תשנה לו הרבה אם בכלל (זה לגבי הרגלים והנקה וכל זה...)
    אם לא ימצא חן בעיניו משהו הוא תמיד יכול לבכות, הוא לא יאגור ויעלב על היחס
    שלא מתאים לו, הוא יבכה ישר. הוא יגיד דיי מספיק. הוא יתקשר איתם.
    הכל יהיה בסדר! אולי הדרכי טיפול לא יהיו כמו שאת עושה, אבל לא נורא
    אז קצת שונה, המטרה תושג בסוף
  • זה מלחיץ נורא להשאיר תינוק כל כך קטן אצל מישהו אחר גם אם הוא הכיייי מדהים בעולם- הוא לא את!! ומה האלטרנטיבה? לקחת אותו איתכם? אם כן וזה אפשרי אז קחי. ואם לא אז נסי לחשוב על דברים חיוביים ולסמוך כמה שאפשר על חמותך.

אני עם חמותי לא משאירה גם צ׳ינצ׳ילה מפוחלצת שלא לדבר על תינוק.....

• תשאירי אותו תתתקשרי כל שעה תוודאי שהכל בסדר בשביל השקט שלך
    וגם בשבילך לצאת קצת אחרי הלידה כי את כל היום בבית..
  • אהההה פיצפון...

אני לגמריי מבינה את החשש להשאיר

תתקשרי לבדוק כל פעם ותשתדלי לחזור מהר בשביל השקט הנפשי...

• נמצא פתרון אבל האיש שלי לא ממש אוהב אותו... להורים שלו יש מצלמות אבטחה... ואני בשיחה לא קשורה.. השגתי את ה ip ואני יכולה לראות כל מה שקורה באינטרנט......

• לא קל לי עד היום לשחרר את הפיצית שלי לא סומכת על אף אחד ואחלה פתרון תלבשי מה שיהיה לך יפה
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אניה הרסתתתתת חנקתתתתת

לענייננו ממי זה הכי קשה ולמעשה קשה אך ורק לך
    נימי יסתדר הוא ישן אוכל מקסימום גם אם לא הוא אצל סבתא מפנקת ונשמע ממך מאוד אוהבת.
    הרגלים לא ישתנו מפעם אחת.
    תאמני לי נועם שלי מהיום הראשון אוכלת ולמיטה אין שום נענוע ערסול פשוט כלום.
    אבל אצל חמתי פעם בשבועיים כל פעם ידיים ידיים ידיים ידיים וידייםםםםםםםםםםם
    אז כל פעם יום אחד הייתי צריכה להחזיר אותה לשגרה אבל בקטנה מתמודדים.

תצאי תבלי תהני ואל תתדאגי ממה שאין סיבה לדאוג.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה