עדיין סופרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את שבועות ההריון ....... שאין לי

35 תגובות
עמוד 1

• זה מעולה שאת ״מתאבלת״. זה בריא. מותר לך.
    הרגשות שלך הכי מובנים בעולם. הריקנות הזו שאת מתארת...אין משהו שיכול למלא אותה...
    בעולם לא לכל דבר יש סיבה. מוות של תינוקות אין להם שום סיבה שזה יקרה להם!!! ויש עוד דוגמאות של דברים שפשוט אין סיבה וזה לא הוגן וזה פשוט ככה זה.
    חשוב לדבר על הרגשות שלך עם חברות טובות, אחיות ואפילו עם בעלך ואם את ממש לא מצליחה לתפקד, כדאי לדבר אולי עם איש מקצוע שיוכל לעזור לך לחזור לשיגרה.

• מחבקת אותך חזק חזק..
    אוהבת

• חיבוק ענק!!!!!!!

• אוף! יש לי הרבה מה להגיד לך אבל לצערי שום דבר שאגיד לא ישנה את ההרגשה שלך...

אז אני רק אומר שאת לא לבד, אני יודעת איך את מרגישה. גם אני ספרתי את שבועות ההריון אחרי שארבל נפטרה והיום אני סופרת בת כמה היא היתה אמורה להיות (מחר היתה אמורה להיות בת שנה ושלושה חודשים).

את מתאבלת, ואבל הוא תהליך. יהיו ימים שתרגישי שהצלחת להניח את הכל מאחורייך ויהיו ימים שלא. זה בסדר וזה נורמאלי....

אני באמת מאחלת לך להצליח להרים את עצמך ולהמשיך הלאה וב״ה להיכנס שוב להריון שיסתיים בידיים מלאות
    מחבקת ואוהבת
  • בובה!

לפני הכל שולחת מלא חיבוקים!
  • מותר לך מאמי

• מאמושקה...
    מה שאני יכולה לתת לך זה חיבוק ענק חונק כזה שלא תוכלי לנשום.

את ממש אחרי זה, יש לך פצע פתוח. לוקח זמן לפצע להגליד. וגם אח"כ ככל הנראה יהיה צלקת.
    אוהבת אותך המון המון המון
  • שולחת לך ים אבל ים של
  • את לא צודקת
    את חזקה ואת מדהימה וזה בסדר לפרוק את מה שעל ליבך
    זה רק מוסיף לך ולא מוריד ממך
    אני שולחת לך מלא מלא
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מאמוששששש
    שולחת מלא מלא מלאאאא
    את חזקה גם אם את חושבת שכרגע את לא!!!
  • אוי מתוקה שלי,
    אני קוראת ובוכה ביחד איתך..

את קולית וחזקה ותותחית, ואופטימית..
    אבל גם לך מותר לבכות!
    להיות באמת באמת באמת במקום הזה של הבכי..
    ולא להסית אותו מיד כי יש לידך ילד או כי "זה לא הזמן המתאים..."
    באמת להיות שם, לבכות על החלל הזה, על הנשמה שהיתה שם..
    מותר לך!!!
    קחי את זה לעצמך.
    את לא "אמורה" להיות עם עיניים יבשותכ בר!! אין לזה חוקים~
    זה ממש כמו לאבד מישהו קרוב..
    והמישהי הקרובה הזו היתה רק שלך, רק את הרגשת אותה פורחת לך בבטן, רק את הרגשת קרובה אליה כ"כ..
    בגלל זה אף אחד לא במקום הזה חוץ ממך.
    תיפרדי ממנה, בעצב, באהבה, ברחמים..
    קחי לך את הזמן.
    ואז- קומי על הרגליים אל העתיד!
    כמוש רק את יודעת לעשות!
  • מאמי זה טיבעי לגמרי מה שאת מרגישה
    אחותי גם עברה הפלה בחודש חמישי כי העובר היה חולה והיא עברה ממש לידה עם צירים והכל..
    אבל עדיין יש לך ילדים בבית ואת צריכה להיות חזקה בשבילהם
    ובעזרת השם תנסי שוב ותיקלטי בעזרת השם.!!

נטלי
  • אניה יקירתי
  • אניה מותק אני שולחת לך מיליון

• [/center]
  • אניה
  • אין לי מילים שולחת לך מלא
  • אניה אני כ"כ מבינה אותך לי היתה הפלה בשבוע 5 טבעית ועדיין הייתי סופרת............עד שנכנסתי להריון שוב....
    מותר לך להתאבל...תבכי תוציאי את הכאב והדמעות.......
    תנסי לתת לעצמך זמן להתאושש ....אל תדרשי מעצמך נפשית יותר מידי וכן לא גופנית....
    ובעז"ה עוד מעט תקלטי בחזרה ל-9 חודשים מלאים ובבריאות....
    אנחנו לא יכולים למצוא סיבה לדברים רעים שקורים לנו...כי אין....כי זה נראה מוזר למה למה זה קרה מה עשיתי רע????
    וגם ן ננסה לא נמצא......
    אי אפשר למצוא סיבה למה טובים הולכים ורשעים נשארים...לשואה האיומה שהיתה...למלחמות..לתאונות וכו'....
    אני מאמינה שיש בורא לעולם והוא מנהיג לכול והוא מחליט מה יהיה....והלוואי שתמיד נבין שהכול לטובה........
    פה אם את צריכה
  • שולחת לך המון חיבוקים ואהבה!!!
  • אוי מאמי שלי.
    אני קוראת את המילים שלך ולא יכולה שלא להזיל דמעה
    אין מילים לנחם... אין דרך לעודד... אין.
    אני לא יודעת מה לומר לך
    מה שכן את אישה חזקה!!!
    לעשות הכל מתוך רצון לשכוח ולהמשיך הלאה, ולא לטבוע במקום
    זה משהו שלא כל אחת הייתה מסוגלת.
    מותר לך להישבר, מותר לך. תקופה לא פשוטה.
    מאחלת לך שתחלוף ותגיע תקופה מבורכת והריון חדש ומהמם

אני שולחת לך יםםםםםםםםם חיבוקים
    ים חיזוקים!!!

• אולי זה יישמע לך כמו פסיכולוגיה בשקל אבל אני חושבת שזה נורמלי מה שאת מרגישה עכשיו
    זה חלק מתהליך ההתאוששות שלך. לפני שבאמת תוכלי להמשיך הלאה, את צריכה להתמודד עם זה,
    להתמודד עם זה שהיית בהריון, להתמודד עם הממצאים שהתגלו, להתמודד עם ההחלטה שקיבלת והתוצאה שבסופה.
    החזקת איתנה כל אותו הזמן עד להפלה, היית גיבורה בשבילך ובשביל המשפחה שלך
    אבל את גם צריכה לתת לעצמך את הזמן להתפרק קצת, לבכות, לשחרר ורק אחר כך לאסוף את עצמך ולהמשיך הלאה
    זה לא קל להחליט על הפלה ולבצע, בטח שלא בנסיבות האלה. אבל אני סומכת עלייך שתמצאי את הכוחות להתעלות מעל הכאב
    ולהמשיך הלאה בראש מורם. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
  • יקרתי המוני כמו שכתבו מותר לפרוק לזכור לנצור אנו פה בשבילך אבל זה חלק מהחיים מתמודדים ואז זוכרים בפינה קטנה שתמיד תהיי שם אט אט זה ירגיש קצת יותר טוב
  • שולחת לך

• אניה!את כן חזקה!ואת בסדר גמור ועשית כל מה שיכלת.. אלוהים מחליט למעלה החלטות ומניע אותנו לכיוון בו אנחנו צריכים לבחור וזה פשוט קרה וברור שתרגישי כמו שאת מרגישה עכשיו את בתהליך של אבל לכל דבר אבל על ההריון ויש רגעים חזקים יותר ורגעים חזקים פחות.. לאט לאט אבל בטוח את תעברי את זה ואת תצאי מחוזקת בעזרת השם ישר להריון הבא..
  • ממי את לא אחראית ולא אשמה
    קרנ מה שקרה ועשית את המעשה הנכוןמבײַותר עבור כולכם
    עכשײַו קשה בסוף תתאוששי
    מותר לכאוב ומותר להתאבל
    אוהבת
  • אניה!את כן חזקה!ואת בסדר גמור ועשית כל מה שיכלת.. אלוהים מחליט למעלה החלטות ומניע אותנו לכיוון בו אנחנו צריכים לבחור וזה פשוט קרה וברור שתרגישי כמו שאת מרגישה עכשיו את בתהליך של אבל לכל דבר אבל על ההריון ויש רגעים חזקים יותר ורגעים חזקים פחות.. לאט לאט אבל בטוח את תעברי את זה ואת תצאי מחוזקת בעזרת השם ישר להריון הבא..
  • המילים שלך קרעו אותי לגזרים

[email protected]

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מאמי שלי.
    קבלי אלפי חיבוקים!!!
    מותר לך להיות עצובה. מותר לך להיתפרק. את בנאדם.

אוהבת אותך טונות!

• מאמי שלי.
    קבלי אלפי חיבוקים!!!
    מותר לך להיות עצובה. מותר לך להיתפרק. את בנאדם.

אוהבת אותך טונות!

• וואי בנות לא הספקתי אפילו להיכנס ולהגיב לכן על כל התמיכה והאהבה
    תודה!!!!!!

חושבת על כל אחת ואחת מכן ועל הסיפורים שלכן.... האהבה והתמיכה מחממים ומחזקים אותי מאוד???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה