דילמה-בבקשה עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי אחות בת 16 ש"קצת" עושה בעיות לאמא שלי... לא מגיעה בזמן מיציאות,מעשנת (אבא שלי נפטר מהסיגריות אז יש לאמא שלי טראומה מזה),כמובן בחורים שאמא שלי לא הכי מתלהבת מזה (היא פרימיטיבית קצת בקטע הזה),מתחצפת אליה...ואמא שלי החליטה שנמאס לה והיא פשוט העיפה אותה מהבית... (כמובן שאחרי שבוע היא כבר חזרה כן?) אז אני לקחתי את אחותי אלי כדי שלא תסתובב אצל חברות ותעשה "שטויות"...
    ואאאאאז-אחי התקשר אלי והתחיל ל-צ-ר-ו-ח עלי שאני לא אקח אותה אלי,שאני נותנת לה יד,ושהוא יהפוך לי את הבית אם היא תהיה אצלי...
    אמרתי לו שאני לא אפקיר את אחותי בלילה בחוץ ולך תדע עם מי היא תסתובב...ואותו זה לא עניין ואמר:"מצידי שתהיה ברחוב"..

בקיצור,10 חודשים אני והוא לא מדברים (מאז המקרה) ואז הבת שלי (יעל) הייתה מאושפזת בבית החולים שבוע והוא פשוט בא לבקר אותה...עם אישתו (המעצבנת,הצבועה,השקרנית והסכסכנית בטירוףף) ואני לא הייתי...בדיוק בעלי החליף אותי...ואז התקשרתי לבעלי והוא פשוט הביא לי את טלפון ואז אחי דיבר איתי:"מה קורה" בלה בלה בלה ו...זהו..

עכשיו אמא שלי נוראאא רוצה שאנחנו נבוא אליה שבת...אבל איך אני אגיד את זה? עדיין לא כ"כ בא לי להיות איתם שבת...נפגעתי מהם מאוד... מה שסיפרתי זה על קצה המזלג איך שאחי דיבר וצרחח...
    ואני לא יודעת מה לעשות...
    ללכת לאמא שלי? או ללכת לחמתי? (שגם מאוד רוצה שנבוא....)

13 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי קצת קשה להגיד...אבל,אני מבינה שנפגעת מאמא שלך....וגם אני ממש מבינה את זה שלקחת את אחותך אליך....אני גם הייתי עושה אותו הדבר(ואגב כול הכבוד לבעלך שהוא מסכים)....אני לא מכירה את הרקע המשפחתי שלכם ...מה רגיל אצלכם ומה לא.....אני לא יכולה לשפוט את אמא שלך אם זה טוב שהיא זרקה אותה מהבית או לא....אבל מה שכן אני יודעת(וגם את יודעת) שאמא זו אמא.....וגם אם היא כועסת על ילדיה זה לא כי לא אוהבת אותם זה רק או מאהבה שהיא דואגת להם...או מסתכול....מפחד...ממצוקה.....אם את לא תבואי לשבת אז אמא שלך תרגיש שהיא מאבדת 2 בנות לא אחת....לא??????
    את הסיפור עם אח שלך לא הבנתי....למה הוא לא רוצה שאחותו תחזור הביתה????הוא נשוי?אז מה אכפת לא בכלל?ולמה בכלל הוא לא דואג לה???
    וכן את מנסה להחזירה למוטב או שבנקודה הזו את לא נוגעת????
  • אמא שלי זה בכלל לא הבעיה...אני ממש ממש בסדר איתה...היא עוזרת לי..מספרת לי דברים...השלמנו מאז ואני מרגישה שהקשר שלנו השתפר מאודד!!

אחי נשוי,ואולי ברגע של כעס הוא אמר "שתהיה ברחוב" אבל כל העניין של אם ללכת לשבת או לא זה בגלל אחי וגיסתי... כאילו הם ממש ניסו לסכסך ביני לבין אחותי...הם אמרו לה:"מי אמר שהיא אוהבת אותך בכלל?" , "היא סתם מנצלת אותך" (כן,נכון אני מנצלת אותה..היא שילמה לי שכר דירה...בישלה לי אוכל,הביאה לי כסף כשהייתי צריכה.....)

ואני כן מנסה לדבר איתה...ברור... אבל בכל זאת..היא כבר די "עץ עקום" כמו שאומרים..לא כזה פשוט שנות ילדה בת 16...

• לא הבנתי גם אחיך וגיסתך יהיו בשבת אצל אמא????
    טוב אני מבינה זה לא באמת פשוט כול הקטע הזה.......אבל שימי פס על אחיך.....מי הוא שיגיד לך מה לעשות עם אחותך????מי לא יעזור לה אם לא משפחה ואם גם משפחה לא לצידם אז בכלל נופלים....לפעמים כול הנפילה הזו זה רק מחוסר מחשבה של המשפחה עלייך...הבנתי שאביך נפטר ?????
    אז גם אין לה (לכן אבא) וזה באמת אל פשוט........
    נכון קשה מאוד!!!!!!!!!!!! לשנות ילדה בת 16 זה גיל קשה .....אבל לפחות אוזן מקשיבה היא צריכה,חמימות של בית.....ואפילו לכבס לה......
    אני בעד שתתני לה את כול כולך(כמובן אם בעלך מסכים....) ותנסי תנסי לעזור לה לעלות על דרך המלך.....שוב אני אל יודעת מה הרקע המשפחתי שלכם ..מה מקובל אצלכם ומה לא......אבל יש דברים שגם ילדה בת 16 מבינה שזה לא לעניין אבל היא עושה את זה כי פשוט אין לה ברירה וכי דחו אותה במקום אחר.......
    "כול המציל נפש......"מכירה?????
  • אני ממש תומכת בך h.d והייתי עושה בדיוק אותו הדבר בשביל אחותי !!
    אני מבינה שגם אמא שלך בטוח רוצה בטובתה ומנסה "לחנך" אותה בדרך שלה, אבל הבעיה בגיל 16 שזה גיל מאוד "מסוכן" ונח להשפעה, וחסר שהיא תפגוש ברחוב את האנשים הלא נכונים....... אני חושבת שזה לא הזמן לחשבונות עכשו, יותר חשוב לשמור על הילדה... בסדר אז היא מעשנת, לא אידיאלי אבל קשה למנוע את זה בימינו....
    ואם היא תתחיל בגיל 18 זה יעשה את זה יותר טוב?
    לא יודעת לגבי אחיך, לפעמים אנשים בלחץ מגיבים בצורה כזאת.... בעצבים...
    תני לו להרגע....
    אם אמא שלך הזמינה אותך אליה היא רוצה שתבואי עם בעלך והבנות.. אל תפני לה גב.. תלכי , אולי יהיה קצת מתוח אבל אם לא תלכי זה יכול לגרור תגובת שרשרת ולהתנפח סתם.........
    זו דעתי
  • לא רק בעלי מסכים אלא בשבוע שהיא הייתה אצלנו בעלי כפרה עליו ישן על הספה!!!! ובררו שהכנתי לה לאכול,הבאתי לה כסף לספרים כשהיא הייתה צריכה,כיבסתי לה..

זה גם מה שאמרתי לאחי:"אם אני שאני המשפחה שלה לא יעזור לה אז מי כן?? בשביל זה יש משפחה ואני אעזור לה!"

זה קל להגיד "שימי פס על אחיך" אבל זה לא כזה פשוט...כאילו תחשבי שלא ראיתי אותו ולא דיברנו 10 חודשים...
    וגיסתי-אני אפילו לא מעוניינת לדבר איתה בכלל...אבל אם אני אדבר איתה זה בשביל שאחי לא יפגע..כי כמו שאני רוצה שהוא ידבר עם בעלי אז אותו דבר לגבי לגביה....
  • יולי-תודה רבה.

אני לא יודעת עד כמה זה יגרור שרשרת תגובות..אבל אולי אמא שלי יכולה להיפגע...
    זה קצת באסה ללכת בהרגשה כזו לעשות שבת...אבל מתישהו ניפגש לא? (למרות ש10 חודשים לא נפגשנו בשבתות)

כשהבת שלי הייתה מאושפזת בבית חולים אז הייתי איתה שם שבת שעברה..ובעלי היה אצל אמא שלי כי היא ביקשה שהוא יבוא ולא הלך להורים שלו... ואצל חמתי כבר חודש+לא עשינו אצלה שבת בכלל... (גם אצל אמא שלי אבל בעלי עוד היה שם..חצי נחמה...)

• מה קרה לבת שלך????איךך היא מרגישה כעת?????
    לדעתי בני משפחה אמיתים וחברים טובים נבחנים בשמחות/ באירועים פחות נעמים כמו בית חולים...אחיך הגיע לבית חולים וזה כבר אומר שיש ךו כוונה טובה...אני בעד לעולם לא לריב עם האחים(זה עיקרון מאוד חזק של המשפחה) כי חברים זה לא משפחה.......ולכן אני בעד שתשלימי עם אחיך...תדברי איתו תתני הרגשה נעימה לגיסתל למרות שאני מבינה שהיא
  • אני חושבת שללכת לאמא
  • פעם הוא היה ישן אצלה...אבל היום כבר לא..הוא בא לסעודת ערב שישי והולך ואח"כ בשבת בבוקר...
    אבל עדיין...כאילו אני יודעת שאני צריכה "להתעלות" על עצמי בעיקר בקשר לגיסתי אבל זה לא כזה פשוט לי...
  • תות בנננה אני איתך...אבל מה לעשות שיש עוד צד של בעל.....ואם החמה היא בסדר אז אני בעד גם ללכת לצד השני הם גם סבא וסבתא של הילדים לא????
  • גם אני אומרת ללכת לאמא
  • בעלי בכלל לא אכפת לו ללכת...הוא לא שם על מי שלא צריך להשים וזה מה שטוב אצלו...הוא זורם....אצל אמא שלי..אמא שלו...זה לא משנה לו בכלל ואין לו העדפה...

והחמה הרבה הרבה יותר מבסדר!!!!
  • סליחה שאני אומרת לך את זה אבל אני ממש ממש לא מבינה איך אמא שלך הייתה מסוגלת לזרוק את אחותך מהבית ואח שלך לא רק תמך בזה עוד צרח עלייך
    אני ממש ממש בשוק האמת !!!
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה